♦The story♦

Ga naar beneden

♦The story♦

Bericht van BlueOreo op zo 15 dec 2013 - 12:08

Om het hele principe duidelijk te maken heb ik hier het verhaal waar op deze RPG is gebaseerd. Voor een langere versie kun je hier kijken, het is nog bezig en ik post niet vaak een stukje. Maar dat is voor als je interesse hebt.
___________________

Ruby, een meisje uit begin 19e eeuw. Ze werd gepest, heel erg gepest. Ze had geen steun aan haar ouders, docent of broertje. De enige die ze had was een oud vrouwtje dat midden in het bos woonde. Ze maakte Ruby wraakzuchtig, samen bedachten ze deze vloek. De vloek zou niet alleen de pesters spijt laten krijgen van hun daden.. De volgende generaties kinderen zouden ook door de vloek worden getroffen, dan zouden ze weten wat voor vreselijke daad hun voorouders hadden gedaan. Alleen had Ruby met één ding geen rekening gehouden.. Geheugen.

Om de zoveel tijd gaat er een groep kinderen op expeditie in het bos. Ze verwachten obstakels, klimmen en hutten bouwen. Echter zullen ze geen een van deze dingen doen. Ze worden rechtstreeks het bos in geleid, en als het volle maan is worden ze vervloekt. Een blauwig licht zal naar de kinderen toe zweven. Het zal ze verslinden, vervormen. Ze veranderen in een dier, hun herinneringen verdwijnen.
Maar gelukkig is er iemand die de herinneringen in ze op kan wekken. De leader, op dit moment Luna, bezit magische gaven. Zodra zij de neus van een van de kinderen aanraakt, spoelen de herinneringen over ze heen. Echter moeten ze deze ook onthouden, en dat gaat lastiger.
avatar
BlueOreo

Aantal berichten : 229
Registratiedatum : 15-12-13
Leeftijd : 17
Naam : Bregje

Profiel bekijken http://blueoreo.deviantart.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum