[RPG] When War Is Coming

Ga naar beneden

[RPG] When War Is Coming

Bericht van Kíli op za 3 mei 2014 - 15:32


Dit is het jaar 2047, Phoenix is een van de beste staten van Amerika. Wereld vrede was een normale zaak. En ondanks dat sommige landen niet met elkaar over weg konden, probeerde mensen alles er aan te veranderen. Je zou bijna kunnen zeggen dat geen een land meer bezig was met oorlog. Maar al dat veranderde snel.

Technologie was een zwakte van de mens, dus dat werd als eerste weggehaald. Alle verbindingen werden uit de lucht gehaald, geen enkele telefoon werkt nog meer en geen enkele computer kan nog verbinden maken met het internet. Vele landen kwamen in gevaar omdat ze niet meer bij belangrijke zaken konden komen. Nergens was een aanleiding te vinden hoe deze verbinding weggevallen kon zijn. En daar begon het mee. Mensen begonnen elkaar te beschuldigen. Wereldleiders begonnen elkaar te beschuldigen en al snel ging de wereld vrede waar wij zo hard voor hadden gewerkt ten onder.


Het begon bij Europa, kleine burgeroorlogen werden steeds groter waardoor uiteindelijk verschillende landen te maken hadden met deze kleinere oorlogen. Amerika probeerde te helpen, maar daardoor werden zij ook aangevallen. Deze oorlogen verspreiden zo snel over de wereld dat binnen de kortste keren een Derde Wereld Oorlog uitbrak.


Nu zijn we vijftien jaar verder in 2061 de oorlog is nog steeds bezig en Amerika is in verschillende groepen onderverdeeld. Elk van deze groepen vechten voor hun eigen idealen. Maar geen van die groepen hebben de wereld vrede terug weten te brengen.Naam: When War Is Coming

Soort: RPG

Link: http://wwic.jcink.com


WHEN WAR IS COMING

THE NIGHT IS BEAUTIFUL TO DIE FOR


http://wwic.jcink.net/index.php?act=idx

_________________

avatar
Kíli

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 05-02-14
Leeftijd : 23
Woonplaats : Neverland
Naam : Michelle

Profiel bekijken http://fsf.jcink.net/index.php?act=idx

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [RPG] When War Is Coming

Bericht van maxime op za 3 mei 2014 - 16:01

ik wil niet vervelend doen maar volgens mij doet de link het niet.

maxime

Aantal berichten : 545
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 25

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum