[RPG] Project 666

Ga naar beneden

[RPG] Project 666

Bericht van Kíli op za 17 mei 2014 - 12:14

"This is probably gonna change the world."  
"This is so amazing. Nobody ever thought about it!"
PROJECT 666
14/09/2007
In het geheim werd er gewerkt aan een nieuw medicijn tegen Kanker. Onder de wetenschappers werd het Project 66 genoemd. Vooral omdat het waarschijnlijk alle kankercellen kon verwijderen die kwaadaardig waren. Wetenschappers waren er zeker van dat dit medicijnen de wereld zou gaan redden en dat mensen niet meer bang hoefde te zijn om nog ziek te worden. Er werd hard gewerkt en na een aantal jaar was het medicijn zover ontwikkeld wat het getest kon worden.

23/07/2012
Testen op dieren werd tegengehouden door de Partij voor de Dieren. Daarom dat de wetenschappers een bijeenkomst hielden voor mensen die zich vrijwillig wilde laten testen door dit medicijn. Tot grote verbazing waren er een hoop mensen die zich hadden aangemeld om mee te werken aan dit Project. De inentingen gingen goed en er waren de eerste weken geen bijwerkingen. Maar steeds meer vreemde bijwerkingen begonnen op te komen. Mensen die een vreemde honger kregen naar bloed of rauw vlees. Mensen met agressie problemen en het laatste vreemde nieuws was mensen die kannibalisme gebruikten.

We dachten door het uitroeien van de mensen die de test zijn ondergaan dat het probleem opgelost zou zijn. Maar dat was minder waar. Het virus zoals het nu genoemd werd kon over gedragen worden tussen de geïnfecteerde en zijn slachtoffer. Dit kon door bijtwonden of door bloed op bloed contact.
Wetenschappers gingen zich geen zorgen meer maken om de geïnfecteerden, ze gingen meteen aan de slag met een kamp op te bouwen voor mensen die nog gezond waren om daar te kunnen schuilen. Er werden medicijnen gemaakt om je te kunnen beschermen tegen deze ziekte.14/05/2014
De wereld is compleet verwoest en de mensheid is gehalveerd. Er met een leger tegen vechten heeft geen nut want de kans dat je dat overleefd is maar klein. Je kan veel beter vechten in kleine groepjes. Want zo lang jij geen geluid maakt zullen de geïnfecteerde jou niet zien. Er is een groot kamp gebouwd waar mensen een kleine samenleving proberen te bouwen. Wetenschappers proberen mensen te genezen en de overlevende proberen naar het kamp te komen. Het is geen kwestie van een goed leger waarmee deze oorlog te winnen is. Het gaat overleven, want andere opties heb je niet.

Naam: Project 666
Soort: RPG
Link: http://project666.jcink.net/index.php?act=idx


_________________

avatar
Kíli

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 05-02-14
Leeftijd : 23
Woonplaats : Neverland
Naam : Michelle

Profiel bekijken http://fsf.jcink.net/index.php?act=idx

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum