[RPG] When The Moon Rises

Ga naar beneden

[RPG] When The Moon Rises

Bericht van Kíli op wo 2 jul 2014 - 14:41

zo'n 250 jaar geleden is het dorp lupa baile (letterlijk vertaald weerwolf stad) gesticht door een roedel weerwolven. zij probeerde zich afgezonderd van de mensen een leven opbouwen. maar zo gemakkelijk als ze dachten ging dat niet. na zo'n 50 jaar kwamen er steeds meer mensen in lupa baile. inwoners werden bang voor de weerwolven en begonnen te jagen op deze maanwezens. steeds minder born werewolves waren nog in het dorp te vinden.

de mensen die in der tijd leefde dachten na 100 jaar te vechten tegen deze wezens ze allemaal uitgeroeid. in elk geval dat dachten de mensen. maar steeds meer vreemde ongelukken bleven volgen. de weerwolven die terug kwamen waren minder sterk dan de weerwolven waar de mensen ooit tegen hadden gevochten. ze werden bitten genoemd omdat ze gebeten waren door een wolf en niet geboren waren als weerwolf.

nu het 2014 is gelooft niemand meer in weerwolven. die wezens bestaan in boeken en films, maar niet in het echt. al is lupa baile het levende bewijs dat weerwolven toch wel echt bestaan. zo af en toe gebeurd er nog wat vreemds in het dorpje dat nooit met de tijd mee is gegaan. technologie is een uitzondering in lupa baile. mobiele netwerk werkt slecht in het dorpje en de huizen zijn nooit echt gerenoveerd. de inwoners leven nog bijna net zoals zo'n 100 jaar geleden. maar zo af en toe komt er een nieuweling bij.

maar ook de weerwolven groeien, born weerwolven komen nog maar zelden voor. maar bitten weerwolven komen steeds vaker voor. maar is lupa baile nog wel veilig genoeg voor mensen die niet meer in deze wezens geloven?

Naam: When The Moon Rises
Soort: RPG
Onderwerp: Weerwolven, mensen, klein dorp
Link: http://wtmr.jcink.net/

WHEN THE MOON RISES
thanks

_________________

avatar
Kíli

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 05-02-14
Leeftijd : 23
Woonplaats : Neverland
Naam : Michelle

Profiel bekijken http://fsf.jcink.net/index.php?act=idx

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [RPG] When The Moon Rises

Bericht van Kíli op za 5 jul 2014 - 10:52


-UPDATE-
Jammer genoeg moet er al een ban zijn op de Born Werewolves, maar dat betekend niet dat je geen weerwolf meer kan spelen. Bitten Werewolves staat nog open net zoals de andere membergroups Hunters en Humans.

-MEMBERS-
Our members have made a total of 59 posts
We have 9 registered members
The newest member is faith garcia

-LINK-
Welkom in Lupa Baile

WHEN THE MOON RISES
thanks

_________________

avatar
Kíli

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 05-02-14
Leeftijd : 23
Woonplaats : Neverland
Naam : Michelle

Profiel bekijken http://fsf.jcink.net/index.php?act=idx

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum