[ RPG ] The Demons Road

Ga naar beneden

[ RPG ] The Demons Road

Bericht van AngelOfTheLord op vr 1 aug 2014 - 15:49


THE DEMONS ROAD

Welkom in New Salem een klein afgelegen stadje in Amerika. Het stadje New Salem staat bekend om zijn paranormale activiteiten, maar geen enkele Ghost Wisper heeft de waarheid naar boven weten te halen. New Salem bruist van de kwade geesten, weerwolven, vampiers en ga zo nog maar even door. Al eeuwen lang wonen deze wezens in deze afgelegen stad. Jaren geleden hadden de wezens geen zorgen over hun bestaan. Mensen waren bang om New Salem binnen te komen vanwege de spook verhalen die ze hoorde. Maar Anno 2014 is dat volledig omgedraaid.

We kennen het allemaal dat er al genoeg mensen op de aardbodem leven en dat mensen steeds meer huizen gaan bouwen. Dit was in New Salem ook het geval. De stad werd gerenoveerd en werd behoorlijk in trek bij de mensen. Iedereen durfde ineens voet te zetten in dit stadje. Want kom op Weerwolven bestaan niet. De wezens van New Salem moesten zich aanpassen en hun ware aard verstoppen voor de mensen. Al doet niet elk wezen mee aan die regel. Sommige terroriseren de stad, terwijl andere een normaal leven proberen te leiden. En terwijl er steeds meer mensen in New Salem komen wonen, blijven de geheimen zeker niet on opgemerkt. Zeker niet voor het geoefende volk dat zichzelf jagers noemen.

Doden of gedood worden is bijna het motto van het bovennatuurlijke dat een leven probeert op te bouwen samen met de mensen.

-------------
Naam: The Demons Road
Soort: RPG
Onderwerp: Bovennatuurlijk
Link: http://demonsroad.jcink.net

_________________

avatar
AngelOfTheLord

Aantal berichten : 253
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Narnia 8D
Naam : L from Lisa c:

Profiel bekijken http:// http://iaml.jcink.net/

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum