{RPG} Anime Munters

Ga naar beneden

{RPG} Anime Munters Empty {RPG} Anime Munters

Bericht van Lightning op ma 18 aug 2014 - 16:11

Anime
Munters

The key to life is imagination.
If you don't have that, no matter what you have, it's meaningless. If you do have imagination.. You can make a feast of straw.
[image]
De taxi stopt met een noodgang en bijna schiet je naar door het voorraam naar buiten. Nog net weet je je vast te houden en staart naar de taxichauffeur die je met een vuile blik terug staart. Juist die ging je zeker niet verder brengen. Met een zucht gooi je je laatste geld naar voren en trek je kleine tasje vol met je kleding naar buiten. De zachte wind speelt met je haren terwijl je om je heen kijkt. Een groot gebouw is duidelijk te zien tussen roze bloesem. Terwijl je de schitterende bloesem bekijkt zie je in je ooghoek het grote hek voor de school opengaan en richt je aandacht op de slanke gestalte die hevig naar je staat te wenken. Hoe dichter bij je komt hoe meer je van de gestalte ziet. Een vrouw, slank en goed gevormd maar haar haast hongerige cyaan blauwe ogen grijpen je het meest aan. Als een zachte glimlach over haar lippen speelt kan je haast niets anders dan ook een glimlach tonen en je stapt naar voren..
Lees verder op Anime Munters

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Zoals in elke school zijn er verschillende groepen met allemaal een Classpresident. Voor nu zijn er drie klassen, Lower Class waar 11 jarige tot veertien jarige les krijgen. Dan heb je de Middle Class waar 15 tot 18 jarige les krijgen. En dan heb je nog de Upper Class waar 19 tot 22 jarige hun lessen volgen.

Denk jij dat jij het aankan om deze mooie maar wellicht ook gevaarlijke wereld in te stappen waar niets is zoals het lijkt? Kom dan verder, stap de hekken van St.Montgomery in, laat je verwelkomen door de school en vind je eigen plek in dit verhaal..

Verken Informatie Klassen Registreren

_________________
{RPG} Anime Munters 23kzv4k
Lightning
Lightning

Aantal berichten : 56
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 24
Naam : Wazz

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum