Inuma

Ga naar beneden

Inuma

Bericht van Chevy op ma 1 sep 2014 - 18:40Oorlog heeft heel de wereld verwoest. Mensen leven van het jagen en verzamelen, dieren zijn uitgestorven of bedreigd. Dieren die met vele waren zijn nu verkleind, er leven nog maar duizend mensen op aarde. En wat is er gebeurd met de huisdieren..? Die leven in Inuma, de wereld van de honden. Geen plek is veilig, nergens kan je genoeg prooi vinden. Je moeten vechten om te overleven, sterk zijn.

Inuma is een kleine wereld, bestaand uit delen die minder verwoest zijn. Alleen een deel van Europa is gespaard gebleven. Daar leven nu de honden, de honden die sterk genoeg waren om te overleven. Langzaamaan groeien er weer grassen, bomen en wordt het water weer vers. Prooidieren vluchten naar Inuma, honden hebben weer meer eten, maar als het mentaal goed gaat, gaat het fysiek niet goed. Iedere hond heeft een deel van zich verloren, moet zijn leven nieuw starten.

Ben jij klaar voor Inuma, een harde wereld waar alleen de sterkste kunnen overleven? Ben jij bereid om je oude leven achter je te laten en een nieuw leven, zonder mensen, te starten? Of leeft je oude baasje nog en heb je geluk? Bepaal dat in Inuma!

Naam: Inuma
Soort: [ RPG ]
Onderwerp: Honden - Dieren
Omschrijving: Een verwoeste wereld waar honden moeten overleven.
Link: http://inuma.actieforum.com/
Eventuele banner/afbeelding: x

Index - Informatie - Registeren


avatar
Chevy

Aantal berichten : 72
Registratiedatum : 06-02-14
Leeftijd : 18
Naam : Fachi

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum