[Team Gezocht] WolvenRPG

Ga naar beneden

[Team Gezocht] WolvenRPG

Bericht van Cricket op za 8 nov 2014 - 22:35

Oké, ik loop al een tijdje met ideeën voor een (uitgebreide) wolven RPG, alleen heb gebrek aan tijd om het allemaal zelf uit te werken. Daarom zoek ik dus hulp. c:

Ik heb al een basis van een layout: http://btestlays.actieforum.com/, wat nog open staat voor change, aangezien ik niet de beste ben met layouts.

Packs
Het idee is dat deze RPG veel roedel gerichter is dan dat de 'gebruikelijke' wolven RPG is. Iedereen mag een roedel maken als ze maar een stuk of 3 leden hebben, en iedereen mag dan op een algemeen roedel board een roedel topic maken. Verder heb je 3 grotere roedels, met een eigen subboard, die ook echt gebieden bezitten. 1 keer per week zal een bepaalde High Score lijst geupdated worden met roedel. Deze punten zullen verkregen geworden door het aantal leden, het aantal afgemaakte activiteiten en gewonnen gevechten. Het is hierbij de verantwoordelijkheid van de roedel leiders om de updates wekelijks door te geven, anders worden ze niet meegenomen in de high score lijst (Om de werkdruk te verminderen in het geval van inactieve roedels). Als roedels eenmaal meer punten hebben dan de grotere roedels, kunnen ze doormiddel van gevechten gebieden af proberen te nemen van één van de drie grotere roedels. Als deze roedel eenmaal meer gebied hebben dan één van de grotere packs, wordt deze roedel één van de hoofdroedels en zal de hoofdroedel die verslagen is afzakken naar de status van de kleinere roedels. Deze mag natuurlijk altijd weer proberen om weer een hoofdroedel te worden.

Stats
Verder leek het idee van stats me toch wel heel erg leuk. Elke wolf krijgt een bepaalde base stat set op het vlak van fysieke stats en mentale stats. Fysieke stats zijn voor elke wolf hetzelfde en zijn gebaseerd op het formaat van de wolf (Kleinere wolven zijn sneller, maar hebben iets mindere verdediging en een mindere aanval, grotere wolven andersom). Deze dingen kunnen vergroot worden door mee te doen aan activiteiten enzo. Verder krijg je punten die je kunt verdelen over mentale skills zoals charisma, wijsheid, probleemoplossend vermogen en samenwerkingsvermogen.

Nu zoek ik, door eigen tijdsgebrek, mensen die me hiermee wil helpen, een groot team eigenlijk. Ik weet niet eens of dit gaat werken, aangezien wolven rpg's de laatste tijd wat moeizaam gaan. Ik zoek mensen die kunnen helpen met de layout, schrijven van stuff en met het modereren/adminnen van de rpg. c: Als je geïnteresseerd bent om te helpen, zou ik graag willen dat je dit lijstje invult:


Code:
[b]Waar kun je mee helpen?:[/b]
[b]Ervaring/voorbeelden:[/b]
[b]Motivatie:[/b]


Verder sta ik open voor ideeën ^-^!

Oh en als je misschien nog mensen weet die geïnteresseerd zijn..-onschuldig gefluit-

_________________
avatar
Cricket
Admin

Aantal berichten : 479
Registratiedatum : 08-12-13
Woonplaats : Apeldoorn
Naam : Babs

Profiel bekijken http://kickstart.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [Team Gezocht] WolvenRPG

Bericht van Lightning op za 8 nov 2014 - 22:41

Waar kun je mee helpen?: Ideeën, het uitschrijven van dingen, beoordelen van ideeën/layout. Voornamelijk in de opbouw van het forum, niet zozeer in het uiteindelijke runnen ervan (in verband met tijd).
Ervaring/voorbeelden: Je kent me van Warrior Cats etc. Dus dat hoef ik niet meer uit te leggen denk ik xD
Motivatie: Ik wil wolfies! En ik ben een addict als het om fora opzetten gaat, vooral als het wat ingewikkelder wordt met gepruts met stats en bijhoud dingetjes etc.

_________________
avatar
Lightning

Aantal berichten : 56
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 23
Naam : Wazz

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [Team Gezocht] WolvenRPG

Bericht van Salmiak op zo 9 nov 2014 - 16:03

Waar kun je mee helpen?: Helpen met ideeën en het modereren. Evt met helpen van de lay, als het kleine dingetjes zijn. Met codes kan ik namelijk niet goed overweg. Ik heb over 't algemeen genoeg tijd. (:
Ervaring/voorbeelden: Ik denk dat m'n actiefste forum, Dog story was. M'n recenste was felines.
Motivatie: Ik vind wolven forums leuk, en aangezien ik eigenlijk nog nooit in een team heb gezeten naast de forums die ik zelf heb gemaakt, lijkt het me een leuke ervaring.^-^~
avatar
Salmiak

Aantal berichten : 12
Registratiedatum : 18-12-13
Leeftijd : 18
Woonplaats : België
Naam : Chii

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [Team Gezocht] WolvenRPG

Bericht van Allonsyx op vr 14 nov 2014 - 22:53

Waar kun je mee helpen?: Modereren, punten uitwerken. Eventueel ook nog een handje helpen met de lay-out als het nodig is. Verder miss wat ideeën uitwerken :'D
Ervaring/voorbeelden: Momenteel geen actief forum onder mijn hoede, maar ik ben mod op Warrior Cats & Wolfstories en oud mod van WolfStory xD
Motivatie: Wolven Fora hebben altijd een apart plekje in mijn hart, maar de laatste tijd heb ik enige moeite met m'n plek vinden daarop, omdat ik veel blijf vasthangen in mijn oude accounts. Ik wil, door de frisse ideeën die hier geplaatst zijn, dit achter me te laten en overnieuw te beginnen :3
avatar
Allonsyx

Aantal berichten : 66
Registratiedatum : 14-12-13
Naam : Quinty

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [Team Gezocht] WolvenRPG

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum