[RPG] The Path

Ga naar beneden

[RPG] The Path

Bericht van Jazzy op vr 2 jan 2015 - 14:18

welcome to the path
AN ISLAND FULL OF SECRETS AND ADVENTURE
nergens is de band met de natuur zo sterk als op nova scotia, oftewel; the path. dit is een echt-bestaand eiland naast canada en de u.s. - de verhalen en plaatsen binnen deze rpg zijn verder natuurlijk fictief. the path is een klein maar prachtig eiland met eindeloze ontdekkingen en diepe geheimen. er is enkel één ding onmogelijk op dit eiland: je vervelen.

Dit eiland heeft enkel één woonplaats, en iedereen op het eiland kent elkaar. Door haar aantrekkelijke natuur en de mysterieuze legendes over het gebied komen er steeds meer toeristen en verkenners, met tegenzin van de bewoners die er alles aan doen om hun geheimen verborgen te houden.

Want zodra je een stap op het eiland zet, word je verbonden met een token. Door dit token heb je een sterke band met het dier dat aan jou is toegewezen en bovendien geeft het je bijzondere krachten. Het kost jaren tijd om dit goed te ontwikkelen en zo lang iemand er niets vanaf weet kan het niet veel schaden. Maar de eilandbewoners willen zich niet voorstellen hoe het zal zijn als hun geheim openbaar word gemaakt... Hun leven zou worden omgegooid en alles zou ten koste gaan van de rust en waarde van het eiland. De toeristen proberen ze dus zo snel mogelijk weg te jagen en aan onderzoekers of verkenners hebben ze een nog grotere hekel.

Op deze RPG kruip je in de huid van een eilandbewoner, toerist of verkenner. Welk token past bij jou?


Naam: The Path
Soort: [ RPG ]
Onderwerp: Eiland, avontuur, dieren, krachten, overleven
Omschrijving: Zie hierboven
Link: http://thepath.actieforum.com/


_________________

It's not who you are that holds you back -- It's who you think you're not
avatar
Jazzy

Aantal berichten : 29
Registratiedatum : 13-04-14
Leeftijd : 22
Woonplaats : Overijssel
Naam : Nadine

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum