Amnira [ RPG ]

Ga naar beneden

Amnira [ RPG ]

Bericht van Snowy op zo 8 maa 2015 - 16:35


|| ||

Na de Grote Chemische Oorlog heeft de mensheid zichzelf definitief uitgeroeid. De natuur kreeg eindelijk haar Aarde terug. Door de vele experimenten en de giftige chemische stoffen in de lucht hebben er sterke genetische mutaties plaatsgevonden in de meeste levende organismen.

Enkele honderden jaren later gaat evolutie veel sneller. De dieren zijn groter, sneller en sterker en passen zich razendsnel aan aan hun omgeving. Op Amnira, een volkomen geïsoleerd eiland midden in de oceaan dat zeer aan klimaatverandering onderhevig is, heeft dit proces uitzonderlijk goed uitgepakt. Vooral de vossen zijn er erg op vooruitgegaan.

Inmiddels kunnen ze perfect met elkaar communiceren, hebben ze menselijke emoties en complexe sociale systemen. Er zijn geboren leiderfiguren en verlegen arbeiders, onafhankelijke Loners en hechte roedeldieren, moordenaars en weldoeners, sterke vossen en sluwe vossen, rode, witte, bruine en zwarte. Sommige blijven liever altijd in hun eentje, andere stichten het liefst een groot gezin. Sommige worden een onvermurwbare strijder, andere gaan uit jagen of verplegen de zieken en gewonden. Hoe word jouw vos? Meld je nu aan op Amnira en verken de oneindige schatten van het eiland door de ogen van jouw unieke karakter.

Naam: Amnira
Onderwerp: Vossen
Soort: [ RPG ]
Link: amnira.actieforum.com
_________________
avatar
Snowy

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 16-12-13

Profiel bekijken http://fluffylife.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum