[RPG] Starshine Academy

Ga naar beneden

[RPG] Starshine Academy

Bericht van Fox op zo 15 dec 2013 - 21:57


► Background Story

EXPLORE INDEX REGISTER


Laatst aangepast door Fox op za 23 mei 2015 - 22:43; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Fox

Aantal berichten : 20
Registratiedatum : 15-12-13

Profiel bekijken http://staracademy.forumtwilight.com/forum

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [RPG] Starshine Academy

Bericht van Fox op wo 5 maa 2014 - 18:31







U P D A T E S

Verkennen| Forum | Registreren



♦ We hebben 1073 geregistreerde gebruikers
♦ Alle gebruikers hebben in totaal 179446 berichten geplaatst
♦ De nieuwste gebruiker is
Anna
---------




【 What's new? 】

♦ BELANGRIJK: de data van de SSA-meetings zijn gewijzigd! Ook is de locatie voor de Belgische meeting gewijzigd. De NL meeting zal plaatsvinden op 16-03-2014 te Utrecht, en de BE meeting op 8-03-2014 te Antwerpen

♦ Er kan nog genomineerd worden voor de laatste categorie van de SSA Awards!

♦ Yells en pompons! De Cheerleading-groep komt terug op SSA!

What's In A Name? is een nieuwe groep op SSA waarbij toneel in het teken staat. Het eerste stuk wordt binnenkort opgevoerd!

♦ [❤] - Happy Valentine's Day! Tref nog snel je voorbereidingen en vraag je crush naar het Valentijnsbal!

♦ [❤] - Wil je eens een nieuw iemand ontmoeten?
Een onbetreden pad belopen en op een date gaan met misschien wel een wild vreemde? Bij de Blind Dates wordt er willekeurig iemand voor je gekozen!


♦ [❤] - Nomineer je valentijntopics voor leuke titels en prijzen, zoals Miss en Mister Valentine 2014 en de Ultieme Forever Alone!

♦ [❤] - Verras je medeleden met een heleboel rozen met persoonlijke boodschap om ze te laten weten hoeveel je om hen geeft. Bestellen kan nog!





【 Tournament of the Magician 】


♦ De resultaten tot nu toe:




avatar
Fox

Aantal berichten : 20
Registratiedatum : 15-12-13

Profiel bekijken http://staracademy.forumtwilight.com/forum

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [RPG] Starshine Academy

Bericht van maxime op wo 5 maa 2014 - 19:09

Ik ben al lid van ssa.

ho heet jij op ssa?

maxime

Aantal berichten : 545
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 25

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [RPG] Starshine Academy

Bericht van Erza Scarlet op vr 16 jan 2015 - 19:06







U P D A T E S

Verkennen| Forum | Registreren



♦ We hebben 1212 geregistreerde gebruikers
♦ Alle gebruikers hebben in totaal 195507 berichten geplaatst
♦ De nieuwste gebruiker is
Mereth
---------




【 What's new? 】

♦ Uiteindelijk heeft SSA een nieuwe mijlpaal bereikt, met 1200 geregistreerde gebruikers!


♦ De SSA blog heeft enkele updates gehad, met bijgewerkte rangen en sub items die van plaatjes zijn voorzien. We zoeken nog geïnteresseerden die stukjes willen schrijven, over de planeten, de geschiedenis van Kovomaka of een beschrijving van je karakter! Neem hier een kijkje voor een kort overzicht!


♦ Met de komst van de nieuwe Kunstlerares Miss Alylore staan er nieuwe Kunstlessen op het punt om van start te gaan. Schrijf je nu in!


♦ Je kunt je opgeven voor muzieklessen. Neem een kijkje in het Muzikaal Archief en schrijf je nu in!


♦ Onlangs zijn er vier nieuwe Legendarische Magiërs aangewezen: Jareth, die het element van Woud vertegenwoordigt, is teruggekeerd en Queralena, Vrouwe van het Duister, heeft tevens haar functie weer opgepakt! Verder heeft Lilith, Vrouwe van het Vuur, zich weer op de school laten zien en verwelkomen we Dion, Heer van het Licht.


♦ Sýmvoulos, een nieuwe Adviseur voor de Heer/Vrouwe van de Aarde, is op de school gearriveerd, al gauw gevolgd door Sylvester, Adviseur van de Heer van de Lucht en Eleanor, Adviseur van de Heer van het Licht.


♦ Onlangs hebben we een nieuwe lerares in Duistere Magie gekregen, Miss Nyx, en is Master Hale terug om weer les te geven in watermagie. Miss Alylore heeft zich gesettled in haar kunstlokaal en start spoedig nieuwe lessen. Verder hebben we twee nieuwe stagiaires: Kalista, voor stagiaire Kunst, en Kath, voor stagiaire Muziek.


♦ Nog nagenieten van de start van het nieuwe jaar? Reageren in de Event kan nog. Geniet van een nieuwjaarsavond vergezeld door prachtig vuurwerk, warme chocolade, oliebollen en gluhwein en begin het nieuwe jaar met een knal!


♦ Haal de sjaals en de dikke jassen maar weer tevoorschijn, want het winterseizoen is aangebroken! Kerst is al ruim voorbij en ook het nieuwe jaar is al een tijdje geleden van start gegaan, maar het ijskoude seizoen van de winter kruipt intussen nog steeds langzaam voort. Sneeuw rust op de neerbuigende takken van het Duistere Bos en bedekt het schoolterrein in een dikke witte deken. Leerlingen die zich in dit gure weer buiten wagen kunnen beter hun snowboots uit de kast halen!





_________________
Spoiler:

avatar
Erza Scarlet

Aantal berichten : 18
Registratiedatum : 02-11-14
Leeftijd : 23
Woonplaats : Haarlem
Naam : Tessa

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [RPG] Starshine Academy

Bericht van Erza Scarlet op ma 6 apr 2015 - 19:23







U P D A T E S

Verkennen| Forum | Registreren



♦ We hebben 1240 geregistreerde gebruikers
♦ Alle gebruikers hebben in totaal 198131 berichten geplaatst
♦ De nieuwste gebruiker is
Akira Matsushita
---------




【 What's new? 】


♦ Pasen is hier! Met de komst van de lente staat alles in het teken van de Paashaas, paaseieren en alles dat ermee te maken heeft. Het Kasteel wordt versierd met paastakken en op de dagen zelf is er een uitgebreid ontbijt in de Grote Zaal, maar waar de leerlingen vooral naar uitkijken is een grote zoektocht naar verloren paaseieren. Doe mee met de Happy Easter Hunt! In hoekjes en gaatjes, in potten en onder standbeelden; ze kunnen overal verstopt liggen! En vind je het Gouden Ei, dan sleep je een ultieme hoofdprijs binnen!
Het Event zal lopen tot 30 april



♦ Starshine Academy heeft een nieuwe officiële Facebook-pagina. Share & Like op
▶ Starshine Academy RPG ◀



♦ Het doel van Earth mimicry, ook wel Stone skin genoemd, is om de aarde/stenen te vormen tot een beschermende huls voor je lichaam. Door de aarde/steen aan te meten aan je lichaam en deze er nauwkeurig omheen te 'leggen' kun je een stevig schild vormen, wat tevens voor extra power kan zorgen tijdens een aanval.
▶ Deze spreuk leren ◀



♦ Door middel van het maken van een handstand laat je jezelf met volle snelheid rond je as draaien om windvlagen te creëren die mist uit de omgeving kan laten verdwijnen, of meerdere tegenstanders tegelijk met grote impact kan raken. Het vereist veel uithoudingsvermogen om lang aan te kunnen houden.
▶ Deze spreuk leren ◀



♦ Onlangs is er een nieuwe Legendarische Magiër aangewezen: Hyōka, Heer van het Water


♦ Nadat de rang Leraar Aardemagie een tijdje open heeft gestaan wordt deze positie nu gefigureerd door Master Julius. Master Selix is op de school gearriveerd om de leerlingen bij te spijkeren in Verzorging voor Fabeldieren, en krijgt daarbij hulp van zijn nieuwe stagiaire Tilorcian Florintia.


♦ Heb je een topic gemaakt, maar wordt deze ondergesneeuwd door andere topics? Zoek je iemand om op je topic te reageren, of heb je iets te bespreken? In de topics onder [+] Topicmarkt kun je een 'gezocht'-bericht plaatsen om geïnteresseerden te zoeken voor je open topic!


♦ Uit ver gelegen plaatsen zijn vogels weer aan komen vliegen om te broeden, de eerste bloemen ontspringen uit de slapende aarde en geleidelijk aan wordt het ook weer warmer. Het duistere bos wordt tijdens dit gekenmerkt door groene boomkruinen en bezige dieren die uit hun winterslaap ontwaken.





_________________
Spoiler:

avatar
Erza Scarlet

Aantal berichten : 18
Registratiedatum : 02-11-14
Leeftijd : 23
Woonplaats : Haarlem
Naam : Tessa

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [RPG] Starshine Academy

Bericht van Fox op do 7 mei 2015 - 0:14












EXPLORE INDEX REGISTER


♦ We hebben 1254 geregistreerde gebruikers
♦ Alle gebruikers hebben in totaal 200333 berichten geplaatst
♦ De nieuwste gebruiker is
Alyssa


EVENT
♦  Vier de lente samen met je medeleerlingen met een groot kampvuur op Gren, onder het mum van een typisch Grenaans Lentefestival! De geur van pas opgebloeide bloemen, de frisse wind die je afkoelt op een warme namiddag... Je hebt het al door, het is lente! Wat is er beter dan met de lente lekker feest te vieren op Gren tussen de fauna en de flora? Juist ja, helemaal niets! Er wordt op Gren een groots feest gegeven jegens de winter wrap up en op een nieuw begin voor de natuur. Wil jij hierbij zijn? Dat mag! Het feest vindt plaats op 12/5 op Gren!



EVENT
♦  Gren kent net als ieder andere planeet in Kovomaka een geschiedenis die niet oorlogsvrij is. Een van de grootste en bekendste oorlogen is die tussen twee grote clans die hun buurlanden meetrokken. Deze clans waren: de Bamboo Warriors en de Cobwebbed Puppeteers. Deze oorlog wordt vandaag de dag op Gren jaarlijks herdacht. "The Annual Commemoration!" is een mini-Event waarin je een pad kiest die je als leerling doorwandelt in een reeks van lessen. Ben jij een slinkse Cobwebbed Puppeteer of een krachtige Bamboo Warrior?




AWARDS
♦ Je ziet ze veel op Engelstalige RPG fora en ook op SSA hebben we dit systeem vanaf nu in haar concept bijgesloten; de kleine icon awards. Leden kunnen deze verdienen door een bepaald doel te behalen en acties te verrichten (in de RPG of daarbuiten). Voldoe je aan een beschrijving, dan mag je je Award komen claimen in het claimtopic. Awards zullen dan vervolgens op je profiel worden gezet door het Team, maar je bent ook vrij om ze in je onderschrift te plaatsen. Natuurlijk kun je zelf ook suggesties doen voor nieuwe Awards, neem daarvoor een kijkje in het Suggestietopic!



♛ RANG OMHOOG ♛
♦ Met 25 punten is Drake de eerste leerling die is gepromoveerd van Recruit naar Novice! Op SSA hebben we een niveau-systeem die geldt voor alle accounts. Je hebt Recruit, Novice, Ascendant, Specialist, Guardian en Elite, van laag naar hoog. Door middel van speciale gelegenheden, zoals Events of Missies, kun je punten verdienen die op je account worden gestort. Met een genoeg aantal punten kun je een rang hoger promoveren, wat je karakter meer capaciteit en mogelijkheden geeft in wat hij/zij aankan.
▶ Uitleg Rangen ◀



EINDE HAPPY EASTER HUNT

♦ Na lang tellen en verzamelen is het Happy Easter Hunt Event succesvol tot een einde gekomen, met HUNTER die de gelukkige vinder van het Gouden Ei is en KRISS, die de Advanced Finder competitie heeft gewonnen met de meeste eieren. Gefeliciteerd en iedereen bedankt voor jullie deelname!


ART CLASS: GLASS BLOWING
♦ Er is een nieuwe les van start gegaan voor de Art Class, een combinatie-les van de vakken Kunst en Vuurmagie. In de les leer je de kunst van het glasblazen! Het zal gegeven worden door Miss Alylore en Dayé, de stagiaire Vuurmagie.
▶ Deze Vaardigheid leren ◀



NOTIFICATION ICON
♦ Vanaf nu ben je nog beter op de hoogte van nieuwe lessen! Er zal een klein flikkerend icoontje verschijnen voor de Teacher Announcements wanneer er een nieuwe les wordt aangekondigd, voor de klaslokalen, of voor de overige gebieden wanneer er daar een nieuwe les wordt geopend.



LM EARTH TWINS
♦  Clementine en Clarence zijn op de Academy aangekomen en zullen als elkaar counterparts vermoedelijk de rol op hen nemen van Legendarische Magiërs van de Aarde!


HEER/VROUWE VAN HET DUISTER: OPEN
♦  Queralena heeft haar rang vrijwillig opgegeven en hierbij staat de rang voor Heer/Vrouwe van het Duister opnieuw open. Geïnteresseerd in het bespelen van één van de machtigste magiërs op Starshine Academy? Neem het volgende topic goed door en stuur je aanvraag op!
Click





avatar
Fox

Aantal berichten : 20
Registratiedatum : 15-12-13

Profiel bekijken http://staracademy.forumtwilight.com/forum

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [RPG] Starshine Academy

Bericht van Fox op wo 8 jul 2015 - 12:34










EXPLORE INDEX REGISTER


♦ We hebben 1301 geregistreerde gebruikers
♦ Alle gebruikers hebben in totaal 202916 berichten geplaatst
♦ De nieuwste gebruiker is
Niles


UPDATE
♦  Niet lang geleden zaten we nog aan de 1200 leden, en nu zitten we alweer aan de 1300. Dit hadden we niet zonder de trouwe leden en een stroom aan enthousiaste nieuwkomers kunnen bereiken. Dank jullie wel!


LAYOUT
♦  Sinds de laatste update is er een nieuwe layout voor Starshine Academy gekomen! Je vind nu onder andere een welkomstpagina met een promo van de huidige Events en binnenkort zal er een duidelijker Guidebook komen, een persoonlijkheidstest waarin je erachter komt welke magiesoort het meest bij je aansluit, een kaart van het kasteel en meer achtergrondinformatie over het universum van Kovomaka en haar zeven planeten. Echter zijn een aantal dingen nog onder constructie, en omdat we de gang van zaken niet willen belemmeren voor leden en lopende Events houden we het forum open. Klik op onderstaande link voor een overzicht van wat je spoedig op de site kunt vinden!
▶ Overzicht ◀



EVENT - DAY TWO & THREE
♦  Na een uitputtende reis is de groep leerlingen aangekomen op Gren, de Woudplaneet. Ook is de Songwriting Session, geleid door stagiaires Aloiysius en Kath, van start gegaan. De derde dag met een nachtwandeling door de Grenaanse bossen zal spoedig beginnen, maar het belooft een veel minder vreedzame nacht te worden met allerlei tropische wezen die er op de loer liggen!


SEASON
♦  Het nieuwe seizoen is weer op de Academy aangebroken! Overdag staan alle ramen van de klaslokalen open, waar leerlingen ijverig wachten tot ze hun schooluniform kunnen wisselen voor zwemkleding. Deze zomer wordt weer gekenmerkt door sorbets, strandballen, teenslippers en muggenbeten - vooral Razianen hebben veel baat bij dit warme seizoen! Houdt de zonnebrand paraat, want de temperatuur kan oplopen tot over de dertig graden!


NIEUWE SCHOOLDOKTER
♦ Alle wildebrassen en losbollen hoeven zich deze zomer geen zorgen te maken om een schrammetje of twee op te lopen. Pas aangekomen op de school installeert Yvaine zichzelf op haar vaste stek in de ziekenzaal. Met alle zorg en kundigheid zal deze ijzige dame zich over je wonden ontfermen!


MEDICAL CHECKUP
♦ Geen fratsen en geen gemiep! Alle leraren en stagiaires moeten eraan geloven, want Schooldokter Yvaine windt er geen doekjes om en gaat meteen aan de slag. De deuren van de ziekenzaal zullen zich gauw genoeg openen voor een verplicht, algemeen gezondheidsonderzoek. Aanmelden met een stagiaire- of leraarrang kan nog!
▶ Aanmelden ◀



BLOG UPDATES
♦ Starshine Academy en haar wereld houden tal van achtergrondinformatie achter, te groot om allemaal op het forum kwijt te kunnen. Daarom is op de vijfde verjaardag van het forum de Kovomakian Library aangemaakt, nu met nieuwe updates!
▶ Let the magic continue ◀



CoMC CLASS: MERPEOPLE
♦ Er is een nieuwe les van start gegaan voor Verzorging van Fabeldieren, gegeven door Tilorcian. In deze les leer je over de Merpeople, of Lakepeople, die diep op de bodem van zeeën en meren leven, visachtige honden fokken en lang geleden Atlantiaco hebben gesticht.
▶ Naar de les! ◀



DIVINATION CLASS: TOTEM SPIRITS
♦ Zit er in jou een wolf, een adelaar of een dolfijn? In deze combiles van Waarzeggerij en Woudmagie kom je achter je ware aard wanneer je je innerlijke totemdier ontdekt, die als je gids zal dienen in je leven!
▶ Naar de les! ◀



NIEUWE GROEP: SKY DANCERS
♦ We zijn vrij, onbekommerd. De groep van de Sky Dancers is er speciaal voor iedereen die over het bezit is van een gevleugeld rijdier, of die door middel van luchtmagie en Puffoons bloed zelf vleugels heeft. Wordt lid, meet jezelf met andere leden en laat je dragen door de vleugels van de wind.
▶ The Sky Dancers ◀



NIEUWE ADVISEUR FIRE
♦  Op vier lange witte poten baant de mystieke wolf een weg over het terrein, richting de oeroude school. Zijn naam is Okami, en hij is aangewezen tot de nieuwe Adviseur van de Vrouwe van het Vuur, Lilith, om haar te adviseren in moeilijke tijden.


NIEUWE VROUWE VAN HET DUISTER
♦  Ze is niet je gebruikelijke grimmige duistere magiër, maar Vrouwe Carissa weet als geen ander over de zwarte magie van Shadra en de stand van zaken van de planeet der Duisternis. Met trots heeft ze de titel als Legendarische Magiër van Vrouwe Queralena overgenomen en is pas op de school aangekomen.






avatar
Fox

Aantal berichten : 20
Registratiedatum : 15-12-13

Profiel bekijken http://staracademy.forumtwilight.com/forum

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [RPG] Starshine Academy

Bericht van Fox op di 28 jul 2015 - 23:11










EXPLORE INDEX REGISTER


♦ We hebben 1309 geregistreerde gebruikers
♦ Alle gebruikers hebben in totaal 204013 berichten geplaatst
♦ De nieuwste gebruiker is
Hiro





LAYOUT
♦  Het informatietopic over de zeven planeten en de zeven elementen heeft een nieuwe karakteristieke opzet, en bijpassende muziek om een beter beeld te vormen over deze werelden op zichzelf. Ook kun je er een link vinden naar onze blog, The Kovomakian Library, waar je alle lore en achtergrond-informatie van Starshine kunt lezen!
▶ Planeten ◀




YOUR HOME FOR THE TIME BEING
♦ Welke etage wordt jouw thuis, en welke magiërs zullen als je familie figureren in je tijd op de Academy? We zoeken ook nog afdelingshoofden voor de etages van Light, Air, Earth, Fire en Water.




THE HIDDEN KINGDOMS
♦  De poorten naar de Zeven Verborgen Rijken openen zich. Utopia - Rijk van Licht, Atlantis - Het Verzonken Rijk, Tikal - Rijk der Hemelen, Avalon - Rijk Zonder Tijd, Limbo - Rijk der Schaduwen, Babylon - Rijk der Vuren en Mohenjo Daro - het Verloren Rijk. Eeuwenlang werd er over deze Rijken geschreven en werden ze afgedaan als sprookjes, een mythe, een legende, maar bovenal - naar zeggen - een geheim Koninkrijk van de Legendarische Magiërs. Nu staan de portalen open en kun jij op uitnodiging van een Legendarisch Magiër voet zetten op deze roemrijke gronden.
▶ The Hidden Kingdoms ◀




{ + EVENT } Trainees' Day!
♦  Stagiaire Literatuur Aloiysius trommelt alle stagiaires op om naar Nova te komen voor een officiële Stagiairedag! Niet alleen zal er de nodige informatie voor alle stagiaires gegeven worden, het geeft alle newbies ook de perfecte gelegenheid om nieuwe contacten op te doen. Je stage lopen op een reusachtige school gaat je immers toch een stuk makkelijker af met vrienden om je heen!




{NEW} LEGENDARY MAGICIAN
♦ Vrolijk en ongeremd. Onstuimig en koppig. Luna Stone, de nieuwe Vrouwe van de Aarde, windt er geen doekjes om. Nog nieuw en vol vragen komt ze aan op de Academy om haar rol als Legendarische Magiër over Erd te vervullen.




{NEW} TEACHER SURVIVAL
♦ Pas geleden heeft zich een nieuwe leraar voor het vak Survival op de school gemeld. Miss Ryouko zal haar gezicht met war paint sieren en alle doetjes op school iets bijbrengen over het overleven in de wilde natuur. Wees voorbereid!




{NEW} DOCTOR'S ASSISTENT
♦ Naast een nieuwe leraar voor Survival, heeft de Academy nog een nieuwe aanwinst. Ryohei Matsumoto zal Yvaine bijstaan op de ziekenzaal als haar assistent. Gezondheid voor alles!




SURVIVAL CLASS: INTRODUCTION
♦ Meld je aan voor de introductieles en kom te weten wat het vak Survival jou te bieden heeft! Je weet immers maar nooit: misschien kan het ooit het verschil maken tussen leven en dood!
▶ Naar de les! ◀




BLOG UPDATES
♦  Opnieuw zijn er wat enkele nieuwe dingen bijgeschreven op de blog. Onder andere heeft Nova, de planeet van het licht, een stuk achtergrondinformatie gekregen en ook de geschiedenis van Shadra, planeet der duisternis, is uiteengezet. Meerdere planeten volgen nog!
▶ The Kovomakian Library ◀







avatar
Fox

Aantal berichten : 20
Registratiedatum : 15-12-13

Profiel bekijken http://staracademy.forumtwilight.com/forum

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [RPG] Starshine Academy

Bericht van Fox op do 29 okt 2015 - 2:12


.
.



★ We hebben 1369 geregistreerde gebruikers

★ Alle gebruikers hebben in totaal 208987 berichten geplaatst



▶ Inmiddels is SSA alweer zes hele jaren, en we zijn nog lang niet van plan om te stoppen met tellen!
▶ Het herfstseizoen is op de school aangebroken. Water- en windmagiërs zijn deze maand extra in het voordeel!
▶ De rang van Legendarische Magician van het Water staat open!
▶ Kaira, Senri, Teren en Aerin zijn de nieuwe aanwinsten binnen de stagiaire-rang!
▶ We hebben een aantal nieuwe leraren:


▶ Explore    ||    ▶ Register

avatar
Fox

Aantal berichten : 20
Registratiedatum : 15-12-13

Profiel bekijken http://staracademy.forumtwilight.com/forum

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [RPG] Starshine Academy

Bericht van Fox op wo 25 nov 2015 - 9:15


.
.



★ We hebben 1376 geregistreerde gebruikers

★ Alle gebruikers hebben in totaal 210913 berichten geplaatst


▶ De Halloween-events zijn succesvol afgesloten. Urthyse de Mystic Merchant pakt haar zeldzame hebbedingetjes weer in en neemt plaats in haar huifkar voor ze onopvallend wegrijdt. Onze verdere felicitaties aan de winnaars van de Pumpkin Parade en Library of the Undead!
▶ Roddels, geheime crushes of gewoon frustratie die je ergens kwijt moet? The Bathroom Wall op de leerlingentoiletten biedt genoeg ruimte om je vurige boodschap op kwijt te kunnen!
Kailee en Zack zijn in rang gepromoveerd en hebben zich een sterkere magiër bewezen. Gefeliciteerd!
▶ Halloween is nog maar pas geweest, of de Kerstevenementen staan al voor de deur!:


Maak iets voor de persoon die je krijgt toegewezen en krijg iets leuks terug!

Sta je team bij op Cassia om je sneeuwman tegen het andere team te verdedigen!

▶ Explore    ||    ▶ Register

avatar
Fox

Aantal berichten : 20
Registratiedatum : 15-12-13

Profiel bekijken http://staracademy.forumtwilight.com/forum

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [RPG] Starshine Academy

Bericht van Fox op ma 21 dec 2015 - 10:29


.
.



★ We hebben 1382 geregistreerde gebruikers

★ Alle gebruikers hebben in totaal 212993 berichten geplaatst




▶ Er zijn een aantal aanpassingen aan de layout gedaan: Starshine Academy heeft een nieuwe banner en een andere achtergrond!
▶ De winter is aangebroken! Water- en duistere magiërs zijn dit seizoen in het voordeel.
▶ De nieuwe Legendarische Magiër van het Water is bekend! Heer Tyr doet zijn intrede op de school.





▶ Explore    ||    ▶ Register

avatar
Fox

Aantal berichten : 20
Registratiedatum : 15-12-13

Profiel bekijken http://staracademy.forumtwilight.com/forum

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [RPG] Starshine Academy

Bericht van Fox op do 4 feb 2016 - 22:04


.
.



★ We hebben 1403 geregistreerde gebruikers

★ Alle gebruikers hebben in totaal 215845 berichten geplaatst


▶ De Games of Magic zijn hier! Denk jij dat je opgewassen bent om te zegevieren in een Sudden Death, een Showcase, Dual of Survival? Laat je coachen door een leraar, bewapen jezelf met Spell Bundles en waag je kans!
▶ Sugar Hearts - Valentijn Event: Stuur deze valentijn, anoniem of met een persoonlijke boodschap, een hartje naar je speciale persoon!
▶ De nieuwe lerares Air Magic is bekend! Miss Abigail doet haar intrede op de school. Verder hebben we nog een nieuwe stagiaire Fire Magic en een twee nieuwe Adviseurs voor Water en Vuur.





▶ Explore    ||    ▶ Register

avatar
Fox

Aantal berichten : 20
Registratiedatum : 15-12-13

Profiel bekijken http://staracademy.forumtwilight.com/forum

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [RPG] Starshine Academy

Bericht van Fox op do 30 maa 2017 - 15:32



Starshine Academy



In de tijd dat er geen updates zijn geplaatst, hebben zich weer een hoop nieuwe gezichten op de school getoond! Het huidige ledenaantal bestaat uit 1541 leden en er zijn 233857 berichten geplaatst. Nieuwe leerlingen (of stagiaires, leraren en Legendarische Magiërs, natuurlijk) zijn altijd van harte welkom: we hopen je gauw te zien op Starshine Academy!

Updates & Events


▶ De Spring Events komen eraan!
Miss Roxanne is onze nieuwe moderator. Ze zal ons Team met alle zorg bijstaan waar nodig!
▶ De Kovomakian Library, onze blog voor alle achtergrondlore, heeft er een aantal nieuwe stukjes bij gekregen! Kom hier alles te weten over de leraren, stagiaires, planeten en magie: https://kovomakianlibrary.wordpress.com/
▶ Er zijn een aantal nieuwe, te verdienen Awards bijgekomen
The Wolfpack is een nieuw geopende groep als naschoolse activiteit, gericht op de magiër wiens dierlijke vorm een hondachtige is. Heb je behoefte aan saamhorigheid en dieper onderling contact? Come join the pack!
Secrets is een nieuwe groep onder leiding van Legendarische Magiër van de Aarde, Luna. Voor iedere leerling die zit met een probleem en nodig behoefte heeft aan support
▶ Bij de lessen Care of Magical Creatures zijn er kaarten te verzamelen van de mythische wezens die je tegenkomt; breid je kennis en collectie uit!
▶ Ga mee op reis naar de zeven planeten van Kovomaka op de Literatuur Excursies, geleid door Master Altair
Master Ryder doet zijn intrede als nieuwe leraar Survival
Master Shong doet zijn intrede als nieuwe Teacher Water Magic
Neh'ria doet haar intrede als Adviseur van het Licht
Aslan doet zijn intrede als Adviseur van het Vuur
Alpha doet zijn intrede als Adviseur van het Duister
Evelynn doet haar intrede als nieuwe Legendarische Magiër van het Licht
Alaric doet zijn intrede als nieuwe Legendarische Magiër van het Water
Alandria doet haar intrede als nieuwe Legendarische Magiër van het Duister



NAAM: Starshine Academy
SOORT: RPG
TAGS: Magie, elementen, school, rijk aan lore
LINK: http://staracademy.forumtwilight.com/


EXPLORE INDEX REGISTER


avatar
Fox

Aantal berichten : 20
Registratiedatum : 15-12-13

Profiel bekijken http://staracademy.forumtwilight.com/forum

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [RPG] Starshine Academy

Bericht van Fox op zo 28 mei 2017 - 0:00



Starshine Academy



In de tijd dat er geen updates zijn geplaatst, hebben zich weer een hoop nieuwe gezichten op de school getoond! Het huidige ledenaantal bestaat uit 1553 leden en er zijn 235452 berichten geplaatst. Nieuwe leerlingen (of stagiaires, leraren en Legendarische Magiërs, natuurlijk) zijn altijd van harte welkom: we hopen je gauw te zien op Starshine Academy!  

Updates & Events


▶ Er zijn een aantal nieuwe aanpassen gedaan op het forum, waaronder het miniprofiel
▶ De Spring Events 2017 zijn van start gegaan!

❀ Kom je ei uitbroeden in de hatchery van Miss Roxanne. Je geduld wordt beloond, want in de eieren zitten tal van leuke prijzen!

❀ Help mee met het vangen van de losgeraakte wezens om ze terug te sturen naar hun natuurlijke leefomgeving!

❀ Verzamel Lucky Four Leaf Clovers en ruil ze bij deze item shop in voor exclusieve items!

❀ Sloof je uit met je magie in deze talentenjacht en strijd voor felbegeerde titels

❀ De uiteindelijke winnaar van de Spring Events zal gezegend worden door de Divine Deer - de Geest van het Woud - en mag een paar zeldzame items in ontvangst nemen!

❀ Kruip in je pen en schrijf een verhaal in het teken van de lente: het beste verhaal krijgt een ereplekje in de Kovomakian Library, onze blog voor alle lore!
▶ We hebben een hoop nieuwe leden in ons team mogen verwelkomen! De huidige opzet van de staff is als volgt;

Founder
Eres
Admin
Shong
Event Team
Ryder
Event Team
Alandria
Event Team
Hayden



NAAM: Starshine Academy
SOORT: RPG
TAGS: Magie, elementen, school, rijk aan lore
LINK: http://staracademy.forumtwilight.com/forum


EXPLORE INDEX REGISTER


avatar
Fox

Aantal berichten : 20
Registratiedatum : 15-12-13

Profiel bekijken http://staracademy.forumtwilight.com/forum

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [RPG] Starshine Academy

Bericht van Fox op wo 6 sep 2017 - 21:22

In de tijd dat er geen updates zijn geplaatst, hebben zich weer een aantal nieuwe gezichten op de school getoond! Het huidige ledenaantal bestaat uit 1570 leden en er zijn 238437 berichten geplaatst. Nieuwe Magicians zijn altijd van harte welkom: we hopen je gauw te zien op Starshine Academy!

UPDATES

• Starshine Academy is 8 jaar geworden!



• De Summer Festival is van start gegaan, met een hoop Events voor menig leerling en staff!



• Ook hebben we maar liefst 15 nieuwe locaties! Een overzicht is te vinden via de onderstaande afbeelding:




• Binnenkort komen er twee nieuwe Shops in het kleine dorpje Oak's Field! Bij de Potion Shop kun je terecht voor al je benodigde obscure drankjes, en de Book Store biedt een goksysteem waarbij je kans maakt om nieuwe vaardigheden te leren. Ook kun je tussen alle oude boeken zomaar een Special Quest tegenkomen, die alleen jij met een speciale code kunt doen. Houd je buidel ₮alons maar bij de hand!

≫ Info Special Quest







EXPLORE • INDEX • REGISTER
Starshine
-
Academy
a high-fantasy rpg
avatar
Fox

Aantal berichten : 20
Registratiedatum : 15-12-13

Profiel bekijken http://staracademy.forumtwilight.com/forum

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [RPG] Starshine Academy

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum