Explanation

Ga naar beneden

Explanation

Bericht van AngelOfTheLord op zo 22 dec 2013 - 20:21

explanation
Het begon allemaal bij één iemand. Eén persoon die gewoon anders deed dan de rest. Niemand verwachtte dat er ook echt iets ernstig met de persoon aan de hand zou zijn tot hij iemand beet. Zomaar uit het niets. Het duurde niet lang of hij beet nog meer mensen en allemaal werden ze net als die ene persoon. In de volksmond worden deze wezens zombies genoemd, maar hier hebben ze vele namen. Vele noemen ze ook wel Walkers, anderen dan weer biters en weer anderen Lamebrains maar waar iedereen het over eens is, is dat ze niet veel goed betekenen. Ze terroriseren hele buurten en zijn maar op één ding uit; Vlees. Mensen probeerden zich te verdedigen, sommige probeerden ze zelfs te doden, maar wisten niet hoe. Anderen wisten het dan weer wel. De enige manier om ze te doden is door hun hoofd kapot te kloppen, of ze door hun hoofd te schieten. Je kan jezelf voor de wezens verstoppen, maar je mag niet te lang op dezelfde plaats blijven want na een tijd zullen ze je vinden. Hele steden zijn al overgenomen door deze monsters. Vele mensen zijn al dood gegaan of zijn zelfs één van de zombies geworden. Of het jou lukt om hier te overleven hangt allemaal van jezelf af. Weet je jezelf te redden in deze zieke wereld, of ga je dood en word je één van de walkers?

Laat je echter niet misleiden, in deze tijd zijn niet enkel de doden een gevaar, ook de levende zijn gevaarlijk. Ze zijn misschien zelfs erger dan de doden omdat zij nog wel kunnen denken. Langzaam aan begint de honger ook toe te slaan net zoals de dorst. Sommige mensen hebben er gewoon alles voor over om toch iets te eten te hebben. Er zijn zelfs mensen die zo ver gaan voor voedsel dat er gewonden kunnen vallen. Of nog erger; doden.

De zombies in deze RPG denken niet meer na over het leven. Sterker nog, ze denken helemaal niet meer naar. Het enige waar ze nog naar verlangen is vlees, meer niet. Het zicht van de zombies is veel slechter en daarom zullen ze je niet zien als ze je niet horen, hun oren zijn namelijk veel beter dan hun ogen. Als je gebeten word ben je geen uitzondering die wel kan nadenken en zichzelf onder controle heeft. Net zoals al de rest kan je niet helder nadenken en de drang naar mensenvlees kan je ook niet onderdrukken. De zombies in deze RPG zijn niet zo sloom als de meeste zombies. Ze zijn niet heel snel, maar nu ook niet zo traag als in veel films en series. Als je word gebeten duurt het ongeveer 2 dagen voor je veranderd in een zombie. De symptomen die je tijdens die 2 dagen kan krijgen zijn opvliegendheid, misselijkheid, duizeligheid, je kan flauwvallen en je bijtwond kan beginnen te rotten.


_________________

avatar
AngelOfTheLord

Aantal berichten : 253
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Narnia 8D
Naam : L from Lisa c:

Profiel bekijken http:// http://iaml.jcink.net/

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum