Kickstart
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

De Faceclaim Directory

Ga naar beneden

De Faceclaim Directory Empty De Faceclaim Directory

Bericht van Tick zo 15 jul 2018 - 9:40

Faceclaim Directory

Welkom bij de Faceclaim Directory, een board gemaakt om mensen te helpen om de juiste faceclaim te vinden. Hoe dit board werkt zal in dit topic uitgelegd worden.

Faceclaim types
In dit geval zijn er twee "types" faceclaims: Real-life en Animanga.
Real-life faceclaims zijn echte mensen, het kunnen bijvoorbeeld acteurs, zangers, of modellen zijn, er zijn genoeg beroemdheden die als faceclaim gebruikt worden.
Animanga faceclaims zijn getekende personages uit bijvoorbeeld anime of manga (vandaar de naam), maar ze zijn niet gelimiteerd tot enkel anime en manga, personages uit bijvoorbeeld cartoons, comics, en games vallen ook onder deze categorie. Als het een getekend personage is, gaat het waarschijnlijk in deze categorie.

Een faceclaim toevoegen
De Faceclaim Directory vult zichzelf niet op, daar hebben we de hulp van onze leden voor nodig. Een faceclaim toevoegen gaat heel makkelijk, je kopieert de code van dit topic en maakt een nieuw topic aan in het board waar de faceclaim hoort (Steven van Steven Universe hoort bijvoorbeeld onder Male in het Animanga board) met als topictitel de naam van de faceclaim en in de topic-beschrijving enkele woorden over het uiterlijk van de faceclaim (bijv. haarkleur en oogkleur). Als je de benodigde informatie op de sheet ingevuld hebt en het topic aangemaakt hebt ben je klaar. Als een stafflid van Kickstart vindt dat de faceclaim niet in het juiste board staat, mag deze de faceclaim verplaatsen naar het juiste board.

Tick
Tick
Admin

Aantal berichten : 551
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 23
Naam : Mari

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum