P L O T ~

Ga naar beneden

P L O T ~

Bericht van RainbowHood op wo 12 feb 2014 - 18:25

Losing ground is what it takesHet leven van ons Runners was al lastig genoeg, er ging haast geen dag voorbij waarin we niet aangevallen werden door Blues. Maar blijkbaar vond de overheid ons toch nog te lastig, terwijl we eigenlijk maar simpele koeriers zijn. Dat was de dag dat Project Icarus ontstond, een project opgezet door de overheid. Met als doel, het uitroeien van de Runners. Maar nooit zullen we opgeven, we moeten klaar staan voor de mensen die hun vrijheid nog niet op willen geven. Voor mensen, zoals wij.

In On The Edge kruip je in de huid van een Runner, met de taak geheime documenten over te brengen naar andere locaties. Natuurlijk gaat dit gepaard met gevaar, met de overheid op de hielen ben je nooit maar dan ook nooit veilig. Heb jij het in je te overleven in deze wereld?
Ook kan je in de huid kruipen van een Pursuit Cop, met als missie een einde te brengen aan het bestaan van de Runners. Om weer orde te krijgen in de stad.

The November Riots
Een tijd geleden is een totalitaire overheid aan de macht gekomen. De verandering in een totalitaire stad is heel langzaam gegaan, sommige mensen vonden het niet erg of hadden het niet eens door, maar velen hadden een hekel aan de verandering. Op dat moment werden er – onder leiding van Robert Pope – protesten georganiseerd.  In de hoop de stad nog te kunnen veranderen.
Met al het geweld, de schade en zelf doden, veranderde de simpele protesten in rellen. De rellen zijn uiteindelijk gestopt, omdat het volk niet nog meer schade aankon. Dit is een groot stuk van de geschiedenis van de stad en staan bekend als ‘the November Riots’.

Robert Pope
Robert Pope is de stichter van de protesten gedurende the November Riots. Toen de rellen stil kwamen te liggen, is hij ondergedoken. In het geheim is hij toen begonnen met het opzetten van de groep Runners, om het verzet toch nog iets door te zetten. Op een missie is hij vermoordt.

Runners
Runners zijn koeriers, die illegaal belangrijke en geheime document overbrengen. Zij zorgen ervoor dat de mensen die hun vrijheid niet zomaar hebben opgegeven, nog kunnen communiceren zonder dat hun berichten in de gaten gehouden worden. Om hun beroep uit te voeren, hebben ze de kunst van het Parkour en Free Running geleerd. De Runners reizen voornamelijk over de daken, waar hun Free Running skills goed van pas komen. Ook hebben ze kennis over het wapengebruik. Runners dragen vaak iets roods in hun kleding (denk hierbij aan een rode handschoen etc.)

Tattoos
Runners dragen tattoos, het uiterlijk van deze tattoos  verschilt per Runner. De plaats is echter wel bepaald. De Runners in opleiding (Runner Apprentices) dragen er één onder hun oog. Volledige beleerde Runners dragen er één onder hun oog en één op hun arm. Deze tattoos laten ze voornamelijk zetten voor hun rang en zodat op missies voor hun teamgenoten duidelijk is dat zij geen vijand zijn.

Runner bags
Runners verplaatsen hun documenten in gele tassen,  deze zijn speciaal gebouwd om documenten veilig te vervoeren. Echter zijn er ook kleinere, gele cilinders ontworpen om kleine materialen te vervoeren.

City Protection Force
De City Protection Force (CPF) is het strijdteam van de overheid, ze zijn gecreëerd om ervoor te zorgen dat iets als de November Riots nooit meer zou gebeuren. Er is altijd een CPF team actief in de stad. Door Runners worden de leden van het CPF ‘Blues’ genoemd, in verband met de blauwe kleur die hun uniform kent.

Project Icarus
Project Icarus is het meest recente probleem van de Runners. De overheid wilt hun uitroeien, maar met het gebruik van de Blues schijnt dit niet te werken. Dus hebben ze een team van de best getrainde agenten opgesteld, deze dragen nu de naam ‘Pursuit Cops’. Het kost hun vaak niet veel moeite Runners uit te schakelen, vooral in één op één gevecht zijn ze in het voordeel.


tag: ---
avatar
RainbowHood

Aantal berichten : 30
Registratiedatum : 09-02-14
Leeftijd : 20
Naam : Sacha

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum