Running for freedom [&Thor]

Ga naar beneden

Running for freedom [&Thor]

Bericht van RainbowHood op wo 12 feb 2014 - 21:51

THIS IS A STORY THAT I'VE NEVER TOLD I GOTTA GET THIS OFF MY CHEST TO LET IT GO I NEED TO TAKE BACK THE LIGHT INSIDE YOU STOLE YOU'RE A CRIMINAL AND YOU STEAL LIKE YOU'RE A PRO ALL THE PAIN AND THE TRUTH I WEAR LIKE A BATTLE WOUND SO ASHAMED SO CONFUSED, I WAS BROKEN AND BRUISED NOW I'M A WARRIOR NOW I'VE GOT THICKER SKIN I'M A WARRIOR I'M STRONGER THAN IVE EVER BEEN AND MY ARMOR, IS MADE OF STEEL, YOU CANT GET IN?
I'M A WARRIOR
AND YOU CAN NEVER HURT ME AGAIN

Op topvaart denderde een tamelijk kleine vrouw over de daken, haar donkere haren wapperden achter haar aan in de wind. Haar harte klopte in haar keel, terwijl haar hand als een automatisme schoot naar de gele tas die om haar schouder hing. Het was weer een opdracht zoals ze die normaal ook kreeg, nu gaf Dawn zichzelf nog altijd liever de gevaarlijkere klussen – als leider van de Runners, gaf ze vrijwel meer om de levens van de anderen dan om dat van zichzelf. Ze had altijd al kans gehad in de handen te vallen van de Blues, maar de situatie was alleen nog maar erger geworden. Sinds de overheid besloten had hun allerbeste agenten op de Runners af te sturen, waren alle klussen vrijwel gevaarlijker te geworden.

De voeten van de brunette naderden het volgende gebouw, haar lichtgekleurde ogen schoten de omgeving langs. Niet zeker wetende of ze de sprong naar het gebouw zou halen, misschien dat ze het zou redden door tegen de muur van het gebouw ernaast op te lopen. Dat was een oude truc die ze – van Robert – had geleerd, het was een makkelijkere manier om van het ene naar het andere gebouw te reizen. Hoewel je er voor moest oefenen, om hem te beheersen. En één val, kon fataal zijn. Maar dat was vaker het geval, bij free runnen. De adrenaline schoot door haar lijf, terwijl ze vlak voor de kloof afzette. Haar voeten steunden tegen de muur aan, terwijl ze met een snel tempo naar de andere kant paradeerde. Het bleef nog altijd een beetje eng, zo hoog boven de grond. Hoewel Dawn geen hoogtevrees had en ook zeer moedig was, bleef de gedachte dat je gemakkelijk naar beneden kon vallen haar altijd bij.

Een kort moment gunde de vrouw zichzelf rust, het was een lange dag geweest. Ze moest documenten van de uiterste hoek van de stad, helemaal naar de andere kant overbrengen. Vooral als je over de daken, ter voet nota bene, moest reizen duurde dit lang. Maar ze had het er voor over, het was een goed ding dat er mensen waren die hun vrijheid nog niet opgaven. Die nog illegaal met elkaar communiceerden, zodat de overheid hen niet in de gaten kon houden. Terwijl ze zo uitrustte, kwam ze tegelijk ook tot de ontdekking dat de veters van één van haar rode schoenen los zaten. Met een zucht knielde ze neer, om deze weer vast te maken. Toen ze weer overeind kwam, zag ze in de verte een silhouet. Niet zeker van wie deze afkomstig was, zette Dawn het weer op een rennen. Dichter naar de persoon toe, dat was immers ook de weg die ze moest volgen. Als het een Blue of een Pursuit Cop zou zijn, kon ze hem wel aan. Mits het er één was, een grotere groep zou haar einde betekenen.

||T H O R||MADE BY HEY MICKEY! AT ATF.
avatar
RainbowHood

Aantal berichten : 30
Registratiedatum : 09-02-14
Leeftijd : 20
Naam : Sacha

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum