Kickstart
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

The Path [Forum idee]

Ga naar beneden

The Path [Forum idee] Empty The Path [Forum idee]

Bericht van Jazzy op wo 16 apr 2014 - 16:43Ieder eiland heeft zijn eigen geheimen. Pergoussa - beter bekend als "The Path" vanwege haar doolhof van bospaden - is een klein eiland dat naast het Canadese Nova Scotia ligt.
Dit eiland heeft enkel één woonplaats, en iedereen op het eiland kent elkaar. Door haar aantrekkelijke natuur en de mysterieuze legendes over het gebied komen er steeds meer toeristen en verkenners, met tegenzin van de bewoners die er alles aan doen om hun geheimen verborgen te houden.

Want zodra je een stap op het eiland zet, word je verbonden met een token. Door dit token heb je een sterke band met het dier dat aan jou is toegewezen en bovendien geeft het je bijzondere krachten. Het kost jaren tijd om dit goed te ontwikkelen en zo lang iemand er niets vanaf weet kan het niet veel schaden. Maar de eilandbewoners willen zich niet voorstellen hoe het zal zijn als hun geheim openbaar word gemaakt... Hun leven zou worden omgegooid en alles zou ten koste gaan van de rust en waarde van het eiland. De toeristen proberen ze dus zo snel mogelijk weg te jagen en aan onderzoekers of verkenners hebben ze een nog grotere hekel.

The 12 animal tokens:


The Path [Forum idee] Newcreate.php?text=The%20animal%20tokens&name=Callistroke


-- THE BULL --
brave, down-to-earth, ambitious
Stieren zijn erg nuchter. Ze zijn praktisch ingesteld. Mensen met dit token zijn vaak nogal koppig. Ze kennen hun plek in de wereld en stralen kracht en edelmoed uit. Het zijn harde werkers, die geneigd zijn om zware taken of lasten van anderen over te nemen, waardoor ze het gewicht van anderen dragen. Soms maken ze het zichzelf daardoor een beetje lastig. Ze staan in nauw verband met de lente en het element aarde.


-- THE RAVEN --
dark, mysterious, analytical
Vleermuizen verstoppen zichzelf voor anderen. Ze verbergen wie ze zijn en zijn erg gesloten, waardoor ze vaak erg mysterieus overkomen. Ze analyseren hun omgeving en de mensen om hun heen constant en proberen daarmee raadsels op te lossen en geheimen te onthullen. Ze zijn zeer intelligent, maar vaak ook erg eenzaam. Ze staan in nauw verband met de herfst en het element lucht.


-- THE DEER --
gentle, artistic, dreamy
Mensen met dit token hebben altijd een warm en vriendelijk karakter. Ze geven veel om anderen en zullen alles doen voor hun vrienden en familie. Ze zijn pienter en hebben creatieve oplossingen. Vaak komen ze een beetje dromerig over, of idealistisch. Door hun onschuldige uitstraling worden herten vaak onderschat. Ze staan in nauw verband met de winter en het element water.


-- THE SNAKE --
charming, dangerous, liar
De Slang is sluw. Hij manipuleert, liegt, bedriegt en stookt. Door hun gladde praatjes en hun charmerende gedrag kunnen slangen erg gevaarlijk zijn; het is lastig om grip op ze te krijgen. Ze verleiden anderen gemakkelijk om van alles voor hen te doen zonder er een beloning voor terug te geven. Slangen zullen confrontaties altijd vermijden. Ze staan in nauw verband met de zomer en het element vuur.


-- THE CAT --
independent, watchful, intuitive
Katten hebben vaak een beetje een cynische kijk op de wereld. Ze staan bekend om hun elegantie en hun sterke instinct. Katten gaan graag op hun gevoel af. Toch zijn ze zijn erg oplettend, nauwkeurig en precies in alles wat ze doen. Het zijn perfectionisten. De Kat staat in nauw verband met de winter en het element water.


-- THE BEAR --
protective, friendship, humourus
Beren zijn moedig en erg beschermend over hun dierbaren. Ze zetten hun familie altijd op de eerste plek. De beer lijkt soms stoer en intimiderend, maar eigenlijk hebben ze juist wel een zacht plekje en vaak een goed gevoel voor humor. De beer staat in nauw verband met de lente en het element aarde.

-- THE HOWL --
wise, patient, reserved
De uil is gehecht aan een vredig bestaan. Hij is kalm, een beetje terughoudend, en een van de beste advies gevers die er zijn. De uil denkt altijd goed na voordat hij iets zegt en blijft rustig onder heftige situaties, en is een goede bemiddelaar wanneer er een ruzie is ontstaan. De uil staat in nauw verband met de lente en het element aarde.

-- THE FOX --
sly, cunning, intelligent
De vos staat bekend om zijn sluwheid en zijn doordachte trucjes. Hij weet zich uit de meest ingewikkelde en lastige situaties te redden. Ze zijn bedrieglijk, maar op een andere manier dan de slang. De vos is speels en vind het leuk om anderen te paaien. Ze staan in nauw verband met de winter en het element water.

-- THE HAWK --
free, clear visioned, leader
De havik is een geboren leider. Ze hebben vaak een scherp karakter en weten wat ze willen. Het zit in hun natuur om anderen te begeleiden en op weg te helpen. De havik is gehecht aan vrijheid, avontuur en heeft een brede kijk op het leven.  Ze staan in nauw verband met de herfst en het element lucht.

-- THE DOG --
positive, loyal, honest
De hond is de trouwste en eerlijkste vriend die je je maar kunt wensen. Als ze eenmaal bij je in het krijt staan, is er niets dat ze niet voor je zullen doen. Ze hebben een sterk gevoel voor eer en zijn erg optimistisch en energiek, waardoor ze anderen vaak opvrolijken. De hond staat in nauw verband met de zomer en het element vuur.

-- THE HUMMINGBIRD --
adaptive, independent, carefree
De colibri leidt een zorgeloos bestaan. Staan bekend om hun open mind en rijke creativiteit. Ze zijn erg speels en vrolijk en vinden het niet moeilijk om zich aan te passen aan de wereld om zich heen. Dat maakt hen erg zelfstandig. Ze staan in nauw verband met de herfst en het element lucht.

-- THE WOLF --
brave, aggressive, powerful
De wolf is erg dominant. Hij deinst voor niemand terug, is agressief en pronkt met zijn kracht. Maar ook is tijger erg dapper, en wanneer je zijn vertrouwen hebt gewonnen zal hij je beschermen. Wolven zijn dol op macht en bij hen geldt altijd: "het doel heiligt de middelen". Ze staan in nauw verband met de zomer en het element vuur.


Ik heb bewust alleen voor dieren gekozen die in het bos (zouden kunnen) leven :p
Ondanks dat deze tokens best wel specifiek zijn wil ik de leden wel genoeg vrijheid geven om compleet hun eigen karakter te bedenken (: Wanneer ze zich registreren moeten ze een korte application invullen waarna ik hen zal indelen, maar het kan heel goed zijn dat het personage een beetje afwijkt van het token.

Iedereen mag één speciale kracht hebben in verband met zijn/haar token; dit moet te maken hebben met het dier of het seizoen/element waar dit dier aan verbonden is. De krachten mogen uiteraard niet de sterk of overdreven zijn, het is ook niet het belangrijkste onderdeel van de RPG.

Binnen de rpg zal ik regelmatig met plots komen, zoals een soort oorlog die ontstaat tussen twee groepen eilandbewoners, een evil groep verkenners die misbruik willen maken van de krachten etc. etc. om het spannend te houden. De leden hebben ook wel degelijk invloed op het plot van de RPG want ik houd goed in de gaten welke keuzes hun karakters maken.

Wat vinden jullie? Denk je dat het zou kunnen aanslaan of is het iets te ingewikkeld/saai :'D
Tips of aanvullende ideeën zijn heel erg welkom!
Je kunt als lid trouwens een eilandbewoner, toerist of verkenner zijn. ^^


Laatst aangepast door Jazzy op za 29 nov 2014 - 13:55; in totaal 6 keer bewerkt

_________________
The Path [Forum idee] 2dirgv5
It's not who you are that holds you back -- It's who you think you're not
Jazzy
Jazzy

Aantal berichten : 29
Registratiedatum : 13-04-14
Leeftijd : 23
Woonplaats : Overijssel
Naam : Nadine

Terug naar boven Ga naar beneden

The Path [Forum idee] Empty Re: The Path [Forum idee]

Bericht van BlueOreo op wo 16 apr 2014 - 17:02

I like it!
Wanneer komt hij online? XD

_________________

The Path [Forum idee] 25h1l6p
BlueOreo
BlueOreo

Aantal berichten : 229
Registratiedatum : 15-12-13
Leeftijd : 19
Naam : Bregje

http://blueoreo.deviantart.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

The Path [Forum idee] Empty Re: The Path [Forum idee]

Bericht van Sett op wo 16 apr 2014 - 18:43

Ik vind het echt een superleuk idee
En ik heb al zoiets in een film gezien (dat elk mens zijn eigen dier had)
Waarschuw maar als hij online komt.

_________________
The Path [Forum idee] X3blmo
Sett
Sett

Aantal berichten : 46
Registratiedatum : 11-04-14
Leeftijd : 20
Woonplaats : Belgie
Naam : Tess

http://quiethowling.actieforum.com/forum

Terug naar boven Ga naar beneden

The Path [Forum idee] Empty Re: The Path [Forum idee]

Bericht van Jazzy op wo 16 apr 2014 - 19:18Jeeeh! ^^
Oh cool, Sett! Bedoel je misschien the golden compass?

Ik denk dat hij binnenkort wel online komt, ik ben nu druk bezig met de layout (:

_________________
The Path [Forum idee] 2dirgv5
It's not who you are that holds you back -- It's who you think you're not
Jazzy
Jazzy

Aantal berichten : 29
Registratiedatum : 13-04-14
Leeftijd : 23
Woonplaats : Overijssel
Naam : Nadine

Terug naar boven Ga naar beneden

The Path [Forum idee] Empty Re: The Path [Forum idee]

Bericht van BlueOreo op wo 16 apr 2014 - 21:03

I love the golden compass Very Happy
Jammer dat ze zijn gestopt :/

_________________

The Path [Forum idee] 25h1l6p
BlueOreo
BlueOreo

Aantal berichten : 229
Registratiedatum : 15-12-13
Leeftijd : 19
Naam : Bregje

http://blueoreo.deviantart.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

The Path [Forum idee] Empty Re: The Path [Forum idee]

Bericht van Cricket op wo 16 apr 2014 - 23:51

Ik vind het zelf heel erg gaaf klinken. :3 Misschien dat ik me registreer als het online komt, maar dat ligt er dan aan hoe druk het is. Ik zal wel zeker uitkijken naar deze rpg~!

_________________
The Path [Forum idee] L2wlREx
Cricket
Cricket
Admin

Aantal berichten : 479
Registratiedatum : 08-12-13
Woonplaats : Apeldoorn
Naam : Babs

https://kickstart.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

The Path [Forum idee] Empty Re: The Path [Forum idee]

Bericht van A Lion Of The Rock op do 17 apr 2014 - 8:32

Wat een tof idee! Ik ga me zeker aanmelden als het online komt Smile

_________________
"We came into this world together,

The Path [Forum idee] Tumblr_n7y5jzEUYn1qg4mbyo3_500

we belong together"

A Lion Of The Rock
A Lion Of The Rock

Aantal berichten : 201
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 24
Naam : Lianne

http://roaringwithpride.tumblr.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

The Path [Forum idee] Empty Re: The Path [Forum idee]

Bericht van Kíli op do 17 apr 2014 - 15:39

me likes it^^ ik ga zeker een kijkje nemen als het online komt c:

_________________

The Path [Forum idee] J7qd0j
Kíli
Kíli

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 05-02-14
Leeftijd : 25
Woonplaats : Neverland
Naam : Michelle

http://fsf.jcink.net/index.php?act=idx

Terug naar boven Ga naar beneden

The Path [Forum idee] Empty Re: The Path [Forum idee]

Bericht van Jazzy op do 17 apr 2014 - 16:11

Ooh tof, al die positieve reacties! Ik hoop hem volgende week klaar te hebben, dan zal ik hem hier wel promoten etc. =D

_________________
The Path [Forum idee] 2dirgv5
It's not who you are that holds you back -- It's who you think you're not
Jazzy
Jazzy

Aantal berichten : 29
Registratiedatum : 13-04-14
Leeftijd : 23
Woonplaats : Overijssel
Naam : Nadine

Terug naar boven Ga naar beneden

The Path [Forum idee] Empty Re: The Path [Forum idee]

Bericht van Sett op vr 18 apr 2014 - 15:51

ja ik bedoel the golden compass

_________________
The Path [Forum idee] X3blmo
Sett
Sett

Aantal berichten : 46
Registratiedatum : 11-04-14
Leeftijd : 20
Woonplaats : Belgie
Naam : Tess

http://quiethowling.actieforum.com/forum

Terug naar boven Ga naar beneden

The Path [Forum idee] Empty Re: The Path [Forum idee]

Bericht van BlueOreo op zo 20 jul 2014 - 20:08

Zeg me alsjeblieft dat dit nog doorgaat

_________________

The Path [Forum idee] 25h1l6p
BlueOreo
BlueOreo

Aantal berichten : 229
Registratiedatum : 15-12-13
Leeftijd : 19
Naam : Bregje

http://blueoreo.deviantart.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

The Path [Forum idee] Empty Re: The Path [Forum idee]

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum