Kickstart
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

[sheet] no shine, no glow

Ga naar beneden

[sheet] no shine, no glow Empty [sheet] no shine, no glow

Bericht van Asami ᵴato za 14 jul 2018 - 21:58

You'll never shine if you don't glow

Gelukkig begreep Bologna dat Penny nu niet de fut had om zichzelf vooruit te duwen en nam zij het meteen over. Pompeii liep waakzaam voorop. “Pom, kan je ons naar een café begeleiden? Eentje die redelijk kindvriendelijk is, graag…” Haar moeder zou haar vermoorden als ze gezien werd tussen dronken lui. Haar tante overigens ook. Pompeii hief meteen zijn kop hoger en zocht een café uit waar niet te veel andere lui zaten. Ondanks dat het koud was koos Penny er voor om buiten te zitten. Die drempels over was altijd te veel gedoe en ze had toch haar Pokémon om haar warm te houden. Ze kon bovendien een warme chocolademelk bestellen. Zodra die op haar tafeltje werd neergezet voelde ze zichzelf alweer wat beter, maar ze kon het alsnog niet helpen om met een sip gezicht voor zich uit te kijken. De mensen in Lumiose mochten best weten dat ze niet vrolijk was.
tag; Someone Else
Thanks Sarah!NOTES

Dit is een oude sheet die ik zelf niet meer gebruik en daarom beschikbaar stel voor wie hem maar wil! De quote bovenaan kan ook als topictitel gebruikt worden.
• De afbeelding is 400x175 pixels
• De kleuren mogen naar eigen wens aangepast! De oranje kleur is #ffb366.
• Gelieve de credits laten staan.
• Gesproken tekst kan oranje gemaakt worden met een < t >-tag!
• Als je hem gebruikt, zou ik het leuk vinden als je het hier meld :3


Code:
<div style="background:#ffb366;margin:auto;padding:20px;width:400px;box-shadow:0px 0px 3px rgba(0,0,0,0.2);font-family:verdana;font-size:10px;color:#422;line-height:12px;"><img src="http://www.placehold.it/400x175" /><div style="margin-top:-28px;font-size:28px;letter-spacing:-2px;display:block;text-align:center;font-family:'Fjalla One';color:#fff;text-shadow:1.5px 1.5px rgba(0,0,0,0.5);">You'll never shine if you don't glow</div><div style="border:2px solid #fff;border-radius:1px;background:#eee;padding:10px;text-align:justify;">
Gelukkig begreep Bologna dat Penny nu niet de fut had om zichzelf vooruit te duwen en nam zij het meteen over. Pompeii liep waakzaam voorop. <t>“Pom, kan je ons naar een café begeleiden? Eentje die redelijk kindvriendelijk is, graag…”</t> Haar moeder zou haar vermoorden als ze gezien werd tussen dronken lui. Haar tante overigens ook. Pompeii hief meteen zijn kop hoger en zocht een café uit waar niet te veel andere lui zaten. Ondanks dat het koud was koos Penny er voor om buiten te zitten. Die drempels over was altijd te veel gedoe en ze had toch haar Pokémon om haar warm te houden. Ze kon bovendien een warme chocolademelk bestellen. Zodra die op haar tafeltje werd neergezet voelde ze zichzelf alweer wat beter, maar ze kon het alsnog niet helpen om met een sip gezicht voor zich uit te kijken. De mensen in Lumiose mochten best weten dat ze niet vrolijk was.
</div><div style="font-family:'Fjalla One';text-align:center;background:#fff;padding:6px;font-size:12px;text-transform:uppercase;">tag; Someone Else</div></div><div style="font-size:11px;font-family:calibri;text-align:center;opacity:0.7;font-style:italic;">Thanks <a href="http://kickstart.actieforum.com/u62">Sarah</a>!</div><style> t {font-weight:bold;color:#c60;}</style><link href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Fjalla+One" rel="stylesheet" type="text/css">
Asami ᵴato
Asami ᵴato

Aantal berichten : 96
Registratiedatum : 06-05-14
Leeftijd : 26
Naam : Sarah

https://tigerteeth.jcink.net/index.php

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum