Kickstart
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Mini RPG information

Ga naar beneden

Mini RPG information Empty Mini RPG information

Bericht van Cricket za 14 dec 2013 - 12:24

The Mini RPG's
Laatste bijgewerkt: 14 December 2013
Hier op Kickstart geven we leden de mogelijkheid om hun ideeën qua RPG's uit te denken en uit te werken door middel van Mini RPG's. Hier in dit topic zullen we uitleggen wat ze precies inhouden.

Wat is een Mini RPG?

Een Mini RPG staat voor Miniatuur Roleplaying Games. Op dit forum zijn dit text-based Roleplaying games, zoals je waarschijnlijk al wel eens gezien hebt op forums. Een Mini RPG is eigenlijk zo'n RPG in het klein, waardoor je de mogelijkheid hebt om je idee uit te testen en te kijken of mensen het ook leuk vinden. Door te kijken of het aanslaat en het te verfijnen, kun je misschien ook alvast mensen enthousiast maken voor je idee!
Je krijgt als je een Mini RPG aanvraagt een eigen subboard bij de Mini RPG's, waar je je ideetje op touw kan zetten en leden kan accepteren. Dit subboard blijft bestaan zolang je Mini RPG actief is of tot je zelf aanvraagt om hem op te doeken. Als er 3 weken niet gepost is in een subboard, zullen we je topics naar het archief verplaatsen en je subboard verwijderen. Maar niet getreurd! Niks gaat dus verloren en je kunt altijd je Mini RPG weer opnieuw aanvragen!

Hoe vraag je een Mini RPG aan?

Bij het board Administration kun je je mini RPG aanvragen in het daarvoor aangewezen topic. Tevens kun je hiervoor ook allerlei andere dingen zoeken voor je Mini RPG's, omdat het administration board tevens functioneert als 'account markt'. Je kunt allerlei dingetjes zoeken voor je RPG karakters hier of voor je RPG's zelf.

Voordelen van een Mini RPG

Omdat sommige mensen soms een beetje huiverig zijn voor het idee van een Mini RPG en het uitwerken van hun ideeën op deze manier, zullen we op aanraden van anderen ook nog eventjes de voordelen noteren. Je kunt sowieso kijken waar de haken en ogen van een RPG kijken en zien waar het mis gaat of wat juist helemaal goed gaat. Tevens kun je mensen alvast enthousiast maken voor je idee en kijken of het aanslaat. Dit voorkomt allemaal opstartproblemen die fora heel erg vaak hebben als ze beginnen.


Cricket
Cricket
Admin

Aantal berichten : 479
Registratiedatum : 08-12-13
Woonplaats : Apeldoorn
Naam : Babs

https://kickstart.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum