Kickstart
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Functies van Kickstart

Ga naar beneden

Functies van Kickstart Empty Functies van Kickstart

Bericht van Cricket za 14 dec 2013 - 12:46

The Functions
Laatste bijgewerkt: 14 December 2013

Om een zo helder mogelijk beeld te geven van wat de visie is van Kickstart, zouden we ook even een moment willen besteden aan de functies die we aanbieden. Men ziet namelijk vaak dat een forum na lancering al best snel weer inactief wordt, ondanks de grote moeite die erin gestoken is. Met Kickstart proberen we dit te voorkomen.

Have Fun!
Natuurlijk meteen één van de belangrijkste functies van Kickstart, je kunt hier nieuwe mensen leren kennen en plezier maken. Kom er gezellig bij en neem een virtueel kopje thee in de Tea Room. We bijten niet en willen je graag leren kennen!

Showcase
Sowieso kun je op Kickstart reclame maken voor je forums, waardoor je wat extra publiciteit kunt verkrijgen voor je forums. We streven ernaar om van Kickstart een plek te maken waar je makkelijk, in een oogopslag, een forum kunt vinden waar je naar zoekt.
Verder kun je hier ook sneak peeks plaatsen voor je forums, in de vorm van plaatjes, misschien wel layouts, verhalen en dergelijke, om feedback te krijgen van mensen en om mensen al klaar te stomen voor de aankomst van jouw grote idee!

Discuss
Hoe kun je het beste reclame maken? Wat maakt een layout aantrekkelijk? Hoe kun je het beste een verhaallijn opzetten? Hier op kickstart kun je met mede forumleden gaan puzzelen hoe je nou echt een forum succesvol kan maken. Of kom je er eventjes niet meer uit met je code of layout? Je kunt het hier allemaal kwijt!

Seek
Heb je een idee en nou net even niet genoeg tijd om alleen een forum op te zetten, maar zou je heel erg graag toch je idee kwijt willen? Wie weet is er wel iemand hier geïnteresseerd om samen met jou een forum op te stellen! Of heb je een forum en zie je deze eigenlijk graag actief, maar heb je zelf niet meer de tijd om het te leiden? Je kunt hier naar allerlei vormen van hulp zoeken!

Test it out!
Eén van de grootste functies van Kickstart zijn de Mini RPG's. Je kunt hier je RPG idee opzetten in een Mini RPG en hem uittesten! Voor meer informatie hierover: Klik hierCricket
Cricket
Admin

Aantal berichten : 479
Registratiedatum : 08-12-13
Woonplaats : Apeldoorn
Naam : Babs

https://kickstart.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum