Kickstart
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Nacht 1 | Dag 1

+13
GhostAttack
Kíli
AngelOfTheLord
Tick
Chaer
Lone Wanderer
RainbowHood
Lightning
A Lion Of The Rock
Lucy
Lacernella Rubra
CCDragon
BlueOreo
17 plaatsers

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Nacht 1 | Dag 1

Bericht van BlueOreo di 25 feb 2014 - 20:56

Al nachtenlang is het onrustig in Wakkerdam. Er word dood vee gevonden, de oogst is een stuk slechter en er worden vreemde sporen gevonden. De weerwolven zijn volop actief in dit kleine dorpje, er is echter nóg iets dat ze erg graag willen doen. Ze snakken naar bloed en rauw vlees, en niet van een stom schaapje. De wolven voelen de drang naar mensen. Ze sluipen het eerste beste huisje in, waardoor een hoog gegil door de stilte snijd. Er is een slachtoffer gekozen.. Terwijl de wolven hun prooi insluiten komt er een donkere gedaante het huisje insluipen. De heks deed niks, en daar kon het dienstmeisje van de buren niet tegen. Ze verving haar rang om die van het slachtoffer op zich te nemen.

Ergens, aan de andere kant van het dorpje, zwierf Cupido door de straten. Hij had deze twee mensen en tijdje in de gaten gehouden, en nu was het zover. Hij kon niet wachten tot deze twee wezens elkaar in de armen vielen, en heftige gevoelens voor elkaar zouden koesteren.
Hij spande zijn boog en schoot twee pijlen af. In deze donkere nacht was er toch een klein sprankje licht toen de twee geliefden elkaar aankeken.

Wat de drie mensen niet doorhadden was de ziener, die zachtjes een huisje insloop en de identiteit van een ander ontdekte. Toen hij genoeg wist ging de ziener weer snel terug naar zijn huis, bang om betrapt te worden.

___________________________
De volgende ochtend werd het lijk van maxime gevonden, haar oorspronkelijke kaart was die van Een Burger

Maar dat was niet het enige slachtoffer van de wolven. Het huis van de burgemeester was akelig leeg. Op zijn bed zaten krassen en ook het beddengoed was aan stukken gereten. Er zou snel een nieuwe burgemeester moeten komen..

Burgers, wie zal jullie tot de dood leiden en de nieuwe burgemeester worden?

OOC: Ja hoor, daar is hij dan. Sorry dat het zo lang duurde :3

_________________

Nacht 1 | Dag 1 25h1l6p
BlueOreo
BlueOreo

Aantal berichten : 229
Registratiedatum : 15-12-13
Leeftijd : 21
Naam : Bregje

http://blueoreo.deviantart.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van CCDragon do 27 feb 2014 - 16:24

Geschokt luisterde CC naar de gesprekken in het dorp. Maxime was dood gevonden in haar slaapkamer, althans wat er van haar over was.. Natuurlijk waren de burgers meteen naar hun Burgemeester gerend, maar die was nergens te bekennen. Was hij gevlucht? Ontvoert? Vermoord. CC rilde. Ze wist het niet, maar ze wist wel dat deze hele situatie haar verschrikkelijk bang maakte. Alle dorpsbewoners leken zich op het dorpsplein verzameld te hebben. Er werd geroepen om een nieuwe burgemeester. CC keek onzeker om zich heen. Zo goed kende ze iedereen niet, naja, niet zo goed dat ze over diens leiderscapaciteiten kon beoordelen. Haar ogen bleven hangen op Lone Wanderer. Ze wist niet waarom, maar de vrouw gaf haar altijd een rustgevend gevoel. "Ik draag Lone Wanderer voor als nieuwe Burgemeester," sprak ze toen.

_________________
Nacht 1 | Dag 1 8Cdz9Ap
CCDragon
CCDragon

Aantal berichten : 335
Registratiedatum : 03-01-14
Leeftijd : 29
Woonplaats : Drenthe / Leeuwarden
Naam : Carla

http://www.kanto-experience.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van Lacernella Rubra do 27 feb 2014 - 16:28

Maxime dood... De burgemeester dood... Lacernella Rubra was behoorlijk geschokt door het nieuws dat haar die ochtend ter ore was gekomen. Wat verward stond ze op het plein van Wakkerdam. Er moest een nieuwe burgemeester gekozen worden, maar wie was er geschikt voor die belangrijke taak? Ze keek om zich heen, naar de gezichten van de dorpsbewoners en het besef drong tot haar door dat de keuze nog belangrijker was dan dat hij altijd al geweest was. Eén van de dorpelingen (of misschien wel meerdere?!) konden immers de moordenaar zijn van die arme Maxime en die arme burgemeester... Plots klonk de stem van CCDragon, die Lone Wanderer voordroeg als nieuwe burgemeester. Lacernella Rubra's ogen schoten naar Lone Wanderer. Ze zag er betrouwbaar uit, maar Lacernella Rubra wist niet zeker of ze in staat zou zijn Wakkerdam te leiden in tijden van chaos. CC daarentegen... Daarom sprak ze: 'Ik denk dat CCDragon een goede burgemeester zal zijn.'

_________________
Nacht 1 | Dag 1 ArchEnemy_zps5255dee0
Lacernella Rubra
Lacernella Rubra
Moderator

Aantal berichten : 250
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 28
Naam : Anita

http://hongerspelenrpg.actieforum.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van Lucy do 27 feb 2014 - 18:04

Maxime was dood. Ha, maar goed ook! Ik heb haar nooit gemogen! Alice schrok van haar gedachtes. Zo mocht ze niet denken. Langzaam liep ze richting het plein en om zich heen hoorde ze allemaal mensen mompelen over Maximes en de burgemeesters dood. Wat?! De burgemeester ook al? Angst overviel haar. Wie moest Wakkerdam nu beschermen tegen die koudbloedige moordenaars? Ze keek om zich heen. Wie zou een goede burgemeester zijn? Achter haar hoorde ze CCDragon roepen dat Lone Wanderer een goede burgemeester zou zijn. Kan, ja. Lone leek Alice wel een goede burgemeester. Ze stond op het punt dat ook te roepen, toen ze  Lacernella Rubra hoorde zeggen dat CCDragon een goede was. Da's nog beter, CC was nog onzelfzuchtig ook, om als eerste iemand anders op te noemen. Dus riep ze: `Ik denk ook dat CCDragon een goede burgemeester zal zijn!'
Lucy
Lucy

Aantal berichten : 145
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 21
Naam : The Little FandomCat (aka Cato)

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van A Lion Of The Rock do 27 feb 2014 - 18:08

Maxime was vermoord. Rocky had alles vol ongeloof gevolgd. Net zo verward als haar mede dorpsbewoners keek ze om zich heen, mentaal gaf ze ieder gezicht wat weerwolf trekjes. Tot nu waren er nog geen beschuldigingen gevallen, .. de vraag was nu, wie zou de burgemeester worden? Als het aan Rock lag dan wist ze het wel. CCDragon haar oordeel over de burgemeester viel en die van Lacernella Rubra viel kort daarna. Toen ze haar eigen mond open deed om een burgemeester te kiezen was Aliceh aar voor. Rock voelde zich gedwongen om hetzelfde te doen. "Lacernella Rubra! Zij zou een goede burgemeester zijn!" Riep Rock boven alle stemmen uit. Ze kruiste haar armen over elkaar en wachtte. Wat te doen? Wie zou de nieuwe burgemeester worden? Of Burgemeesterin. Rocky wist het niet. Ze hoopte wel dat de keuze juist zou zijn .. voor er meer slachtoffers vielen. Over slachtoffers gesproken .. wie zou de weerwolf zijn? Wantrouwig keek Rocky om zich heen, maar velde geen oordeel. De burgemeester moest dit afhandelen ..

_________________
"We came into this world together,

Nacht 1 | Dag 1 Tumblr_n7y5jzEUYn1qg4mbyo3_500

we belong together"

A Lion Of The Rock
A Lion Of The Rock

Aantal berichten : 201
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 27
Naam : Lianne

http://roaringwithpride.tumblr.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van Lightning do 27 feb 2014 - 18:41

Lightning luisterde wat geschrokken naar de mededelingen die werden gedaan. Ze waren een van hun medeburgers kwijt en de burgemeester. Het was niet veilig hier in Wakkerdam, maar het leven ging door en er moest een nieuwe burgemeester komen. Vertwijfeld luisterde ze naar de namen die werden geroepen door de rest. Het was altijd lastig een burgemeester te kiezen, iedereen was na zo'n nacht een beetje verdacht. Niemand kon er zeker van zijn dat de moordenaar niet gekozen zou worden. "Ik denk," begon ze, "dat Lacernella Rubra een goede burgemeester is." Ze sloot zich aan bij de leeuw.

_________________
Nacht 1 | Dag 1 23kzv4k
Lightning
Lightning

Aantal berichten : 56
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 27
Naam : Wazz

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van RainbowHood do 27 feb 2014 - 19:17

Het had een gewone dag in Wakkerdam geleken, op het moment dat RainbowHood haar ogen opende. Maar niets was minder waar. Maxime was gedood, net zoals hun burgemeester. Vol ongeloof staarde ze naar de andere inwoners, ze leken in haar ogen allemaal wel verdacht.  Het meisje huiverde, ze keek nu al op tegen de nacht. Bang om zelf ook gedood de worden, door de wolven.  Door een aantal andere inwoners werden er al mensen aangewezen die burgemeester zouden kunnen worden. ‘Ik denk ook dat CCDragon een uitstekende burgemeester zal zijn.’ Wachtend op het commentaar van de overige inwoners, sloot RainbowHood een kort moment haar ogen; overweldigd door alle spanningen die zich plotseling gevormd hadden in het dorp.
RainbowHood
RainbowHood

Aantal berichten : 30
Registratiedatum : 09-02-14
Leeftijd : 23
Naam : Sacha

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van Lone Wanderer vr 28 feb 2014 - 14:37

Lone Wanderer aarzelde lang voordat ze haar keuze maakte. Ze wist gewoon niet wie ze kon vertrouwen. De neiging was groot om op CCDragon te stemmen, omdat zij Lone Wanderer had aangedragen als nieuwe burgemeester, maar anderzijds... dat kon natuurlijk ook juist een soort afleidingsmanoeuvre zijn, een soort dekmantel voor haar duistere zaakjes. Een ander persoon die veel genoemd werd als nieuwe burgemeester was Lacernella Rubra. Gezien het aantal stemmen dat al naar deze twee personen ging, leek het niet handig om op iemand anders te stemmen. Kop of munt dan maar? 'Ik denk dat Lacernella Rubra ons wel kan leiden.'

_________________
Nacht 1 | Dag 1 FLTF-gif
It's your name they are calling... You're welcome home....
Lone Wanderer
Lone Wanderer

Aantal berichten : 177
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 28
Naam : Anja

http://hongerspelenrpg.actieforum.com/forum

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van Chaer vr 28 feb 2014 - 15:40

Chaer keek, lichtelijk verward, naar de grond. Ze kon het niet vatten dat er iemand gestorven was en dat de burgemeester van Wakkerdam weg was. Toen iedereen begon te stemmen voor een nieuwe burgemeester, besloot ze zich aan te sluiten bij de meerderheid. "Ik ben ervoor dat Lacernella Rubra onze nieuwe burgemeester word." Sprak ze uit, waarna haar ogen even over het publiek heen gleden, totdat ze bleven haken bij degene waar ze voor had gestemd.

_________________
Nacht 1 | Dag 1 2d0nzty
Chaer
Chaer

Aantal berichten : 144
Registratiedatum : 14-12-13
Naam : Linn

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van Tick vr 28 feb 2014 - 15:53

Een nieuwe dag was aangebroken in Wakkerdam en op het dorpsplein stonden bijna alle inwoners van het dorpje. Één van die inwoners was Marieksel, die toekeek en luisterde hoe iemand met het nieuws kwam dat een andere Wakkerdammer afgelopen nacht was vermoord. Iedereen was natuurlijk in de rouw over Maxime, maar een aantal wilden wraak nemen op het wezen dat deze daad had verricht. Maar voordat dat zou gebeuren, moest er een nieuwe burgemeester gekozen worden. Marieksel dacht even na en luisterde naar wat anderen zeiden voordat ze haar stem uitbracht. "Mij stem voor burgemeester gaat naar Lone Wanderer!" Riep ze uiteindelijk, in de hoop dat anderen datzelfde idee hadden.
Tick
Tick
Admin

Aantal berichten : 551
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 23
Naam : Mari

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van AngelOfTheLord vr 28 feb 2014 - 17:09

Weerwolven waren vreselijke wezens, en toch bestonden ze in dit dorp. Het bewijs was deze dag nog maar eens te zien. Maxime was dood gevonden door enkele andere burgers en veel schoot er niet van over. Mensen waren zich aan het verzamelen op het dorpsplein om daar een nieuwe burgemeester uit te kiezen. Verschillende namen werden genoemd, en Angel dacht diep na over wie zij zou gaan kiezen. Er waren veel burgers, maar wie was er te vertrouwen en wie zou een goede burgemeester zijn? Nadenkend keek hij om zich heen, naar al de mensen. 'Ik ben er zeker van dat Lacernella Rubra een goede burgemeester zal zijn.' en zo stond Angel zijn beslissing vast. In haar ogen zou Lacernella Rubra een goede burgemeester kunnen zijn. Hopelijk ook één die te vertrouwen is.
AngelOfTheLord
AngelOfTheLord

Aantal berichten : 253
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Narnia 8D
Naam : L from Lisa c:

http:// http://iaml.jcink.net/

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van Kíli vr 28 feb 2014 - 17:10

Kíli was nog maar net op het plein aangekomen en hoorde hier en daar verhalen over het dode meisje Maxime en dat de burgemeester ook weg was. Een korte rilling gleed over zijn rug, maar hij moest snel een besluit maken over wie hij zou kiezen als burgemeester. Kíli keek even in het rond en twijfelde lang over wie hij moest kiezen. Hij kende niemand echt heel goed, maar maakte toch maar een wijs besluit. 'Ik denk dat CCDragon het zeer goed zou doen als burgemeester.'

_________________

Nacht 1 | Dag 1 J7qd0j
Kíli
Kíli

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 05-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Neverland
Naam : Michelle

http://fsf.jcink.net/index.php?act=idx

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van GhostAttack vr 28 feb 2014 - 21:22

Maxime was dood gevonden in haar huis. Athans, haar overblijfselen waren gevonden in haar huisje. Het gerucht was het dorpje rond gegaan als een hardnekkig virus en de bewoners van Wakkerdam hadden zich verzameld op het dorpsplein. Ook Ghost was aanwezig, al was dit verscholen in de schaduwen. Menig mens begon te stemmen. Een nieuwe burgemeester moest immers gekozen worden en de meningen waren minder verdeeld dan verwacht. Het was tijd om de zwakkeling die zij hiervoor hadden gehad te vervangen. 'Ook ik ben van mening dat Lacernella Rubra ons uitstekend zal leiden.' klonk haar stem op uit de schaduwen terwijl ze hier langzaam uit stapte.

_________________
Nacht 1 | Dag 1 2z6tlhv
GhostAttack
GhostAttack

Aantal berichten : 38
Registratiedatum : 09-02-14
Leeftijd : 22
Woonplaats : Hilversum
Naam : Tamar

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van Cricket vr 28 feb 2014 - 22:07

In stilzwijgen had Cricket meegeluisterd naar de woorden die rondgeroepen werden, over wie de burgermeester zou moeten worden. Wie zou het dorpje niet naar de afgrond leiden? Wie kon hen goed leiden in deze tijden van wanhoop? Uiteindelijk liet Cricket haar stem ook luiden. "Ik stem op Lacernella Rubra." Sprak ze op luide toon.

_________________
Nacht 1 | Dag 1 L2wlREx
Cricket
Cricket
Admin

Aantal berichten : 479
Registratiedatum : 08-12-13
Woonplaats : Apeldoorn
Naam : Babs

https://kickstart.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van Malyumkin za 1 maa 2014 - 14:43

De burgemeester weg en een inwoner van Wakkerdam dod in één nacht? ieuws dat je niet wilde horen als je 's ochtends wakker werd vond Thackery. Ze had er om getreurd, want als je dood was, kon je vrij weinig. En de doden konden niet spreken om de dader aan te wijzen. Zwijgend had ze geluisterd naar de mensen op het plein. Ze hadden immers een nieuwe burgemeester nodig, maar ze moest wel goed overwegen wie hen kon helpen tegen de weerwolven. Ze dacht na over wie een goede burgemeester kond zijn.
"Mijn stem gaat naar Lacernella Rubra," zei Thackery luid en duidelijk.
Malyumkin
Malyumkin

Aantal berichten : 9
Registratiedatum : 03-02-14
Leeftijd : 30
Woonplaats : Rotterdam
Naam : Nathalie

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van The Painted Lady za 1 maa 2014 - 19:39

Wat er in één nacht was gebeurd was bijna te veel om op te noemen. De arme Maxime was in vermoord en ook de burgemeester was niet met rust gelaten. Betreurd stond de geverfde dame op het dorpsplein en luisterde naar de mensen die een voor een hun stem lieten horen voor een nieuwe burgemeester. Zo hoorde de geverfde dame vaak de namen van CCdragon, Lacernella Rubra en Lone Wanderer voorbij gaan. Ze keek die mensen aan. Eerst keek ze naar CCDragon en ze schudde met haar hoofd. Een draak kon ons toch nooit goed leiden. Vervolgens keek ze naar Lacernella. Een tijd lang hield de geverfde dame haar blik op haar. Ze wist het niet. Ze was niet helemaal zichzelf zoals de geverfde dame haar kende. vreselijk verward door de dood van maxime, kon ze daardoor een goede leider zijn. Op dit moment dacht de geverfde dame van niet. Nu bleef alleen de Lone Wanderer over van de namen die omgeroepen waren. Ook naar deze vrouw keek de geverfde dame. Nee, dacht ze bij zichzelf. Een eenzame wandelaar was ja, eenzaam, die zou ons nooit kunnen leiden.

Opnieuw keek de geverfde dame het plein rond. opzoek naar iemand die ze wel wou volgen. Iemand die volgens haar de weerwolven kon opsporen en vermoorden en dit geweldige dorp weer vrede kon brengen. Opeens viel haar oog op Kili, ze wist niet precies waarom maar één ding wist ze zeker. zij kon ons vast goed leiden. 'Mijn stem gaat naar Kíli' zei ze met luide stem.
The Painted Lady
The Painted Lady

Aantal berichten : 81
Registratiedatum : 31-01-14
Leeftijd : 30

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van Fíli zo 2 maa 2014 - 9:43

Fíli kon het gewoon niet geloven dat er in een nacht zo veel gebeurt was. Waaronder die arme Maxime gedood, misschien wel levend opgegeten. Een rilling gleed door hem heen. Het idee was gewoon walgelijk. En dan die arme burgemeester nog die verdwenen was. Wie moest hun dorpje dan leiden? Over die woorden dacht hij na terwijl hij richting het plein liep. Wie zou er een goeie burgemeester zijn? Fíli liet alle namen door zijn hoofd heen gaan en bij eentje bleef hij hangen. Zodra hij op het plein was keek hij kort om zich heen voor ook hij zijn stem luid en duidelijk uit bracht. "Lacernella Rubra zal een goeie leider zijn." Zodra hij zijn stem had uit gebracht keek hij weer om zich heen naar de mensen die zich verzameld hadden op het plein.
Fíli
Fíli

Aantal berichten : 10
Registratiedatum : 12-02-14
Leeftijd : 27
Naam : mandy

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van BlueOreo ma 3 maa 2014 - 15:28

Er barstte een lawaai los op het plein. Er waren mensen die zich onmiddellijk naar Lacernella Rubra begaven. Anderen stemden voor CCDragon. Ook de namen Kíli en Lone Wanderer vielen een paar keer. Maar de meeste stemmen golden, en dat was dit keer erg duidelijk. Ondanks het lawaai.
Lacernella Rubra werd de nieuwe burgemeester van Wakkerdam.

Het meest voor de hand liggende antwoord is dat de burgers nu tevreden zouden zijn. Maar dat waren ze niet. Iemand vanuit de menigte riep dat er iemand moest boeten voor zijn daden, en al snel begonnen er meer burgers mee te roepen. Er zou iemand aan de galg moeten, vóór dit uit de hand liep.

Burgers, wie zal er aan de galg moeten? Wie verdenken jullie van de moord op maxime?

_________________

Nacht 1 | Dag 1 25h1l6p
BlueOreo
BlueOreo

Aantal berichten : 229
Registratiedatum : 15-12-13
Leeftijd : 21
Naam : Bregje

http://blueoreo.deviantart.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van CCDragon ma 3 maa 2014 - 17:09

Verbaasd keek CC het plein rond, terwijl ze steeds vaker haar naam hoorde vallen. Zij, burgemeester? Anderen noemden Lacernella, die uiteindelijk ook werd verkozen. Het stemmen was echter nog niet afgelopen, nu moesten ze nog een verdachte aanstellen. CC beet even op haar lip. Wie was er verdacht? Haar blik bleef op de Painted Lady hangen. Waarom had zijn op Kíli gestemd, terwijl het al duidelijk dat Lacernella of zij het zou worden? Misschien had ze een mede-wolf als burgemeester willen hebben. "Mijn stem gaat uit naar de Painted Lady," sprak ze uiteindelijk, hoewel ze het lastig vond om iemand te veroordelen op basis van zo weinig bewijs, misschien had iemand anders een beter argument.


Laatst aangepast door CCDragon op wo 5 maa 2014 - 20:44; in totaal 1 keer bewerkt

_________________
Nacht 1 | Dag 1 8Cdz9Ap
CCDragon
CCDragon

Aantal berichten : 335
Registratiedatum : 03-01-14
Leeftijd : 29
Woonplaats : Drenthe / Leeuwarden
Naam : Carla

http://www.kanto-experience.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van GhostAttack ma 3 maa 2014 - 17:15

Ghost liet haar blik over de verzamelde menigte dwalen, terwijl ze twijfelend op het randje van de schaduw stond. Zich terugtrekken en het risico lopen argwaan te wekken, of hier in het zich te blijven staan en het risico te lopen als makkelijke prooi gezien te worden? Lacernella Rubra was als burgemeester verkozen, waar de vrouw het absoluut mee eens was. Echter werd er gescandeerd dat er iemand aan de galg moest hangen. Opnieuw zwierf haar blik over het plein met mensen, en bleef hangen bij Kíli. Waarom had The Painted Lady hem als burgemeester gewild? 'Ik ben van mening dat Kíli het goed zou doen aan de galg.' Ditmaal was haar stem echter kil, terwijl zij haar stem uitbracht.

_________________
Nacht 1 | Dag 1 2z6tlhv
GhostAttack
GhostAttack

Aantal berichten : 38
Registratiedatum : 09-02-14
Leeftijd : 22
Woonplaats : Hilversum
Naam : Tamar

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van AngelOfTheLord ma 3 maa 2014 - 17:24

Een nieuwe burgemeester was gekozen, en Angel kon niet anders dan blij zijn met Lacernella Rubra als Burgemeester. Ze hoopte maar dat het een goede keuzen was geweest om haar aan te stellen als Burgemeester. Daar gingen ze waarschijnlijk direct achter komen. Nu de nieuwe burgemeester was gekozen moest er natuurlijk ook nog iemand boeten voor de dood van Maxime. De vraag was alleen wie dat er zou moeten boeten. Natuurlijk een weerwolf, maar wie was er een weerwolf? Nadenkend keek Angels rond. Wie gedroeg zich anders dan de rest? Uiteindelijk was ze eruit wie ze verdacht. 'Ik verdenk A Lion Of The Rock ervan een wolf te zijn!'
AngelOfTheLord
AngelOfTheLord

Aantal berichten : 253
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 24
Woonplaats : Narnia 8D
Naam : L from Lisa c:

http:// http://iaml.jcink.net/

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van Lucy ma 3 maa 2014 - 17:49

Alice keek het plein rond. Mensen riepen dat CCDragon burgemeester moest worden, anderen dat Lacernella Rubra dat het zou moeten zijn. Nee, nee, gewoon niet! Maar het was al duidelijk dat zij, Lacernella, de nieuwe burgemeester zou worden. Alice zuchtte. En nu moest iedereen een weerwolf aanwijzen. Boos omdat Lacernella de burgemeester was riep Alice: `Ik verdenk Lacernella Rubra ervan een weerwolf te zijn!'

_________________
Nacht 1 | Dag 1 2w3qolj
Previously Alice, April, Waffle Wolf
Lucy
Lucy

Aantal berichten : 145
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 21
Naam : The Little FandomCat (aka Cato)

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van The Painted Lady ma 3 maa 2014 - 18:17

Nadat iedereen gestemd had was besloten dat Lacernella Rubra een goede burgemeester kon zijn. Tevreden keek de geverfde dame toe hoe Lacernella Rubra haar burgemeester ketting om deed, al had de geverfde dame niet op haar gestemd, ze was toch tevreden dat ze burgemeester was geworden.

Nu was het moment gekomen dat er opnieuw gestemd moest worden, maar dit maal was er een stemming om iemand op te hangen. Zo snel als maar kon deed CCDragon haar mond open. 'The Painted Lady is een wolf' riep ze nadat ze met wel erg slappe bewijzen kwam. De geverfde dame haalde haar schouders op 'Ik ben gewoon geen meeloper, ik kies wie ik vind wie goed kan leiden of die gene nou al veel stemmen heeft gekregen of niet'

Nu werd het tijd om zelf de stemmen, dacht de geverfde dame. Ze keek het plein rond en zag hoe boos Alice keek. 'ik verdenk Lacernella Rubra'  riep ze. De geverfd dame nam haar even aandachtig op. Opeens herinnerde ze zich iets wat ze eerst alleen maar als roddel had aangenomen. Alice mocht Maxime niet en opeens was Maxime dood. En nu dit, omdat CCDragon geen burgemeester werd. 'Ik verdenk Alice voor de moord op Maxime. Alice is een weerwolf!' Zei de geverfde dame terwijl ze met haar vinger naar Alice wees.


Laatst aangepast door The Painted Lady op wo 5 maa 2014 - 21:02; in totaal 1 keer bewerkt
The Painted Lady
The Painted Lady

Aantal berichten : 81
Registratiedatum : 31-01-14
Leeftijd : 30

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van A Lion Of The Rock ma 3 maa 2014 - 18:37

Rocky voelde een kleine geruststelling toen Lacernella Rubra tot burgemeester werd uitgeroepen. Iets zei haar dat ze nooit de weerwolf zou kunnen zijn. Over weerwolven gesproken .. de eerste namen vielen al en opnieuw viel er chaos in Wakkerdam. Ook haar naam viel eenmaal. Een leeuw die er verdacht van word om een wolf te zijn, dat is een goede. Dacht Rocky of beter gezegd, de leeuw, met toegeknepen ogen. Er was maar één iemand die schuldig zou zijn. "The Painted Lady is de weerwolf! Ik zeg het je!" Riep ze boven de stemmen uit met een boze uitdrukking op haar gelaat.

_________________
"We came into this world together,

Nacht 1 | Dag 1 Tumblr_n7y5jzEUYn1qg4mbyo3_500

we belong together"

A Lion Of The Rock
A Lion Of The Rock

Aantal berichten : 201
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 27
Naam : Lianne

http://roaringwithpride.tumblr.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van RainbowHood ma 3 maa 2014 - 19:04

Lacernella Rubra was gekozen om het dorp te leiden in deze lastige tijden. Ondanks dat RainbowHood had gestemd op een ander, nam ze er genoegen mee. Ze hadden nu in ieder geval een nieuwe burgemeester en als de meerderheid dacht dat Lacernella in staat zou zijn hun goed te leiden, dan moest ze hier maar gewoon vertrouwen in hebben. Echter was haar rust maar van korte duur, er moest iemand aan de galg gehangen worden. Verschillende mensen begonnen al namen te roepen, de namen van hun verdachten. Rainbow keek een kort moment de groep rond. Ze hoorde The Painted Lady de naam van Alice noemen. Haar blik verplaatste zich naar de genoemde vrouw, erg blij zag deze er niet uit. Omdat Lacernella burgemeester was geworden wellicht? Ze herinnerde zich dat de vrouw ook nooit zeer goede vrienden was geweest met Maxime, hmm..  “The Painted Lady heeft gelijk. Alice is een wolf!”
RainbowHood
RainbowHood

Aantal berichten : 30
Registratiedatum : 09-02-14
Leeftijd : 23
Naam : Sacha

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 1 | Dag 1 Empty Re: Nacht 1 | Dag 1

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum