Kickstart
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Nacht 2 | Dag 2

+5
Kíli
Lone Wanderer
Chaer
Lacernella Rubra
BlueOreo
9 plaatsers

Ga naar beneden

Nacht 2 | Dag 2 Empty Nacht 2 | Dag 2

Bericht van BlueOreo ma 10 maa 2014 - 16:06

Deze nacht duurt erg lang. De burgers komen bij elkaar om al hun verdriet en angst weg te drinken. Het bier word uitgebreid ingeschonken en uiteindelijk wankelt de laatste Burger de herberg uit. Er zijn echter een paar mensen in het dorpje nuchter gebleven. Nou ja, mensen..
Een donkere schim maakt zich los uit de schaduw, en meerderen volgen. Ze sluipen allemaal naar het zelfde huisje, maar die nacht word er niemand vermoord. Deze nacht is er een nieuwe Weerwolf bij de roedel gekomen.

En terwijl de burger word getransformeerd tot de vijand raapt de ziener zijn kaarten bijeen. Hij draait er een paar om, knikt even langzaam en legt ze weer terug. Stilletjes kruipt hij terug zijn bed in, proberend zo min mogelijk aandacht te trekken. En dat lukt.

De volgende nacht worden de burgers niet gewekt door een ijselijke gil. Deze ochtend kraait de haan en lijkt het normaal te zijn. Zelfs de slachtoffers van de ergste katers slepen zichzelf hun bed uit. Het lijkt er op dat iedereen deze nacht heeft overleefd, maar niets is zeker. Alsnog willen de burgers dat er iemand gaat hangen, en als burgemeester moet je naar de mensen onder je luisteren.

Wie zal er vandaag aan zijn einde komen?

_________________

Nacht 2 | Dag 2 25h1l6p
BlueOreo
BlueOreo

Aantal berichten : 229
Registratiedatum : 15-12-13
Leeftijd : 21
Naam : Bregje

http://blueoreo.deviantart.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 2 | Dag 2 Empty Re: Nacht 2 | Dag 2

Bericht van Lacernella Rubra ma 10 maa 2014 - 20:32

Lacernella Rubra was geschokt geweest door de dood van The Painted Lady. Ze had de vrouw oprecht gemogen en toen ze nadien naar Kili had gekeken... nouja... ze wist het niet honderd procent zeker, het had ook verbeelding kunnen zijn... maar ze dacht toch echt een glimlach te zien op het gezicht van Kili.

Die nacht sliep ze slecht, bang dat er weer doden zouden vallen, maar toen ze de haan hoorde kraaien en haar bed uitkwam, werd haar al snel duidelijk dat er geen doden waren gevallen. Was The Painted Lady dan toch...? Eenmaal op het plein aangekomen hoorde ze tot haar grote schrik dat de dorpelingen alsnog iemand wilden zien hangen. Waarom?! dacht ze paniekerig, maar ze zag al gauw dat het merendeel van de dorpelingen er niet zo veel problemen mee hadden. Tot jullie zelf moeten hangen, dacht Lacernella Rubra verbitterd.

Er werd wel geroepen om een gehangene, maar er was nog niemand die een naam riep. Uiteindelijk besloot het meisje met de rode mantel zelf een eerste stap te zetten. Zoals al gezegd vertrouwde ze Kili niet en dus was het niet verwonderlijk dat ze nu hardop zei: ‘Als we hier allemaal blijven aarzelen, zal er niemand hangen. Ik denk dat Kili niet te vertrouwen is.’ Ze hoopte maar dat Kili inderdaad niet te vertrouwen was, want wat nu als er een onschuldige burger opgehangen werd?

_________________
Nacht 2 | Dag 2 ArchEnemy_zps5255dee0
Lacernella Rubra
Lacernella Rubra
Moderator

Aantal berichten : 250
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 28
Naam : Anita

http://hongerspelenrpg.actieforum.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 2 | Dag 2 Empty Re: Nacht 2 | Dag 2

Bericht van Chaer ma 10 maa 2014 - 20:39

De nacht was opvallend rustig geweest, Chaer had geen geschreeuw, gekras of gekraak gehoord; enkel stilte. Hadden de weerwolven dan geen burger vermoord? Ze stond op uit haar bed en zoals gewoonlijk stapte ze de open plaats op, haar ogen gleden over de personen en het viel haar op dat niemand weg was, niemand. Ze hadden echt niemand vermoord. Het stemmen begon en even keek ze naar hun burgemeester, ze had geen idee op wie ze moest vermoorden en daarom luisterde ze eerst naar haar oordeel.

Haar blik gleed naar Kili, deze even nader bekijkende. Zou Kili een weerwolf zijn? Ze wist het niet en uiteindelijk, na even te hebben getwijfeld, besloot ze toch om voor Kili te stemmen. "Ik volg hierin onze burgemeester, Ik denk ook dat Kili niet te vertrouwen is."

_________________
Nacht 2 | Dag 2 2d0nzty
Chaer
Chaer

Aantal berichten : 144
Registratiedatum : 14-12-13
Naam : Linn

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 2 | Dag 2 Empty Re: Nacht 2 | Dag 2

Bericht van Lone Wanderer ma 10 maa 2014 - 20:59

Toen de ochtend aanbrak, was de eenzame wandelaar opgelucht dat ze vrijuit kon ademen. Thank goodness, ze leefde nog. In Wakkerdam wist je immers maar nooit of de ochtend weer zou aanbreken. Zodra ze op het plein kwam waar de vorige dag The Painted Lady was opgehangen, kreeg ze te horen dat er de afgelopen nacht überhaupt niemand ten prooi was gevallen aan de weerwolf/weerwolven. Dat zette haar aan het denken: The Painted Lady had beloofd dat er 's nachts niemand zou sterven als ze nog een nacht zou mogen blijven leven... en nu was ze dood en was er alsnog niemand gestorven! Ze zou The Painted Lady haast weer gaan verdenken, ware het niet dat bij haar dood al was gebleken dat ze geen weerwolf was. Maar misschien had ze een hechte band met de weerwolven gehad? Zou dat misschien betekenen dat Kili, die door The Painted Lady als burgemeester naar voren was gedragen, een weerwolf was? Ze wist het niet. Ze wist niet eens of ze het zich allemaal wel goed herinnerde.
Toen stapte Lacernella Rubra naar voren, die meende dat Kili niet te vertrouwen was. Oh. Dus ze was niet de enige die haar vraagtekens bij de dwerg zette... En ook Chaer stemde daarmee in. Voor Lone Wanderer was dat overtuigend genoeg. Ze schraapte haar keel en zei: 'Ik heb ook mijn vraagtekens bij Kili.'

_________________
Nacht 2 | Dag 2 FLTF-gif
It's your name they are calling... You're welcome home....
Lone Wanderer
Lone Wanderer

Aantal berichten : 177
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 28
Naam : Anja

http://hongerspelenrpg.actieforum.com/forum

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 2 | Dag 2 Empty Re: Nacht 2 | Dag 2

Bericht van Kíli ma 10 maa 2014 - 21:13

Kíli had haar nacht door gebracht, geschrokken van het feit dat zij een persoon hadden opgehangen en de angst dat vannacht misschien zij wel of iemand anders weer vermoord zou worden door een bloed dorstig monster. Maar deze keer leken zij genade te hebben. Toen Kíli uit haar bed kwam door de haan bleek er niemand vermoord te zijn. Maar wel wilde de burgemeester alsnog iemand ophangen.

Gisteren had zij al niet een te beste dag veel mensen dachten dat zij de weerwolf was. Natuurlijk was zij die niet, of zou Kíli misschien last hebben van slaapwandelen? Ze mocht niet aan zichzelf twijfelen en keek de burgemeester Lacernella Rubra. 'Jullie verdenken mij wel, maar ik ben niet degene die nog iemand wilt ophangen terwijl er niemand gedood is vannacht! Misschien kan jij ons uitleggen waarom je dat doen Lacernella Rubra.' Sprak zij tegen haar. 'Want ik verdenk namelijk 'Lacernella Rubra totdat zij met een logisch antwoord komt!' Riep Kíli naar het volk wat er stond. Trillend op haar benen omdat ze bang was dat dit misschien haar laatste woorden zouden zijn.

_________________

Nacht 2 | Dag 2 J7qd0j
Kíli
Kíli

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 05-02-14
Leeftijd : 27
Woonplaats : Neverland
Naam : Michelle

http://fsf.jcink.net/index.php?act=idx

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 2 | Dag 2 Empty Re: Nacht 2 | Dag 2

Bericht van RainbowHood di 11 maa 2014 - 18:10

Veel slaap had RainbowHood die nacht niet gekregen. Uren heeft ze voorbij zien gaan, woelend in haar bed. De slaap wilde maar niet komen, de spanningen waren te groot. De burgemeester en een burger waren gedood door weerwolven, iemand was opgehangen.

De volgende ochtend, toen ieder weer bijeenkwam werden er opnieuw verdachten aangewezen. Maar waar sloeg dat op? Er was niemand vermoordt? Waarom moest er dan alsnog iemand hangen, voor niet gebeurde misdaden? Kíli verwoordde haar gedachtes, haar naam was al meerdere malen genoemd. Misschien dat ze daarom de burgemeester aanwees, maar wat ze zei klonk daarin tegen wel logisch. Lacernella was hun burgemeester, moest zij dit dan niet zien te voorkomen? ”Ik ben het met Kíli eens! Wat is dat voor een onzin? Waarom moet er iemand hangen, terwijl er niets gebeurd is vannacht?  Lacernella Rubra is een wolf!”
RainbowHood
RainbowHood

Aantal berichten : 30
Registratiedatum : 09-02-14
Leeftijd : 23
Naam : Sacha

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 2 | Dag 2 Empty Re: Nacht 2 | Dag 2

Bericht van Tick di 11 maa 2014 - 18:56

De nacht verliep zo normaal als de meeste nachten voor de weerwolven "plaag", er was niemand gedood en Marieksel werd wakker van het gekraai van de haan van een boerderij een stukje verderop. Ze had niet erg veel geslapen de nacht, maar de tijd dat ze geslapen had was erg vast. Ze kwam haar bed uit, kleedde zich om en maakte een ontbijt klaar.
*kleine timeskip*
Na haar ontbijt merkte ze dat er enkele mensen richting het dorpsplein liepen en toen Marieksel zelf keek zag ze dat er zich een groep Wakkerdammers had verzameld. Ze rende, zonder de broodkruimels en chocomelsnor van haar gezicht te vegen, richting de menigte. "Wat is hier aan de hand?" vroeg ze aan een willekeurige Wakkerdammer. "Er moet iemand opgehangen worden!" Riep deze recht in Marieksels gezicht. "Oh..." mompelde ze. Toen ze realiseerde dat ze nog broodkruimels en wat ander eten op haar gezicht had plakken, veegde ze snel met haar hand langs haar lippen. Er moest weer iemand naar de galg... Het idee van dat er iemand naar de galg moest, zelfs al was er niemand dood, het schokte haar, maar ze wist dat het moest gebeuren en als het vandaag niet was dat het morgen wel zou gebeuren. Ze hoorde enkele andere Wakkerdammers namen schreeuwen en uiteindelijk riep zij ook een naam. "Kíli!" riep ze. "Kíli moet hangen!"
Tick
Tick
Admin

Aantal berichten : 551
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 23
Naam : Mari

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 2 | Dag 2 Empty Re: Nacht 2 | Dag 2

Bericht van BlueOreo di 11 maa 2014 - 20:43

Jullie hebben nog tot morgen om te stemmen!

Ik leer het ook nooit..

_________________

Nacht 2 | Dag 2 25h1l6p
BlueOreo
BlueOreo

Aantal berichten : 229
Registratiedatum : 15-12-13
Leeftijd : 21
Naam : Bregje

http://blueoreo.deviantart.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 2 | Dag 2 Empty Re: Nacht 2 | Dag 2

Bericht van Cricket wo 12 maa 2014 - 18:58

Er was een nieuwe weerwolf bijgekomen, weer een nieuw gevaar. Het was om nerveus van te worden. Ze haalde eventjes diep adem en keek om zich heen. Er werden maar enkele namen genoemd. Het zou geen zin hebben om op iemand anders te stemmen, niet waar? Ze liet dus ook maar haar stem luiden voor de persoon die ze het verdachtste vond. "Ik denk dat Kili de weerwolf is." Sprak ze

_________________
Nacht 2 | Dag 2 L2wlREx
Cricket
Cricket
Admin

Aantal berichten : 479
Registratiedatum : 08-12-13
Woonplaats : Apeldoorn
Naam : Babs

https://kickstart.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 2 | Dag 2 Empty Re: Nacht 2 | Dag 2

Bericht van Lucy wo 12 maa 2014 - 19:51

Ha! De Geschilderde Dame was dood. Opgehangen. Met Alice' stem. Het vulde haar met voldoening. Maar er was een nacht voorbij gegaan, en niemand was dood. Ergens was ze wel blij, minder kans voor haar om dood te gaan, maar aan de andere kant was ze teleurgesteld. Er waren nog zo veel personen die ze niet mocht, die zouden wel mogen sterven door de Weerwolven.
Onbewust tekende Alice bij iedereen wolvenoren boven het hoofd. Wie stonden ze het beste? Nog steeds verdacht ze Lacernella Rubra, maar toen ze verschillende mensen de naam Kíli hoorde roepen, besloot ze zich daarbij aan te sluiten. Kíli was toch nooit aardig tegen haar geweest. (En de wolvenoren stonden hem best goed) `Ik verdenk Kíli!' schreeuwde ze.

_________________
Nacht 2 | Dag 2 2w3qolj
Previously Alice, April, Waffle Wolf
Lucy
Lucy

Aantal berichten : 145
Registratiedatum : 14-12-13
Leeftijd : 21
Naam : The Little FandomCat (aka Cato)

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 2 | Dag 2 Empty Re: Nacht 2 | Dag 2

Bericht van BlueOreo do 13 maa 2014 - 15:35

De burgemeester nam het woord. Ze stemde op Kíli, en een hoop burgers ook. Sommige burgers dachten echter dat hun burgemeester een Wolf was.
Maar... verassing! Kíli had de meeste stemmen en kwam aan de galg te hangen als Burger

_________________

Nacht 2 | Dag 2 25h1l6p
BlueOreo
BlueOreo

Aantal berichten : 229
Registratiedatum : 15-12-13
Leeftijd : 21
Naam : Bregje

http://blueoreo.deviantart.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Nacht 2 | Dag 2 Empty Re: Nacht 2 | Dag 2

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum